Musse Gade 4, 4880 Nysted

475.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

En indflytningsklar villa beliggende i St. Musse på 117m2 bolig samt 50m2 kælder. Ejendommen tilbyder fine rammer for den lille familie. Huset er beliggende i St. Musse en hyggelig lille landsby på det Sydøstlige Lolland med blot 10 minutters kørsel til Nysted by som byder på indkøbsmuligheder, en smuk natur, hyggeligt havnemiljø med gode spisesteder og ikke mindst en masse smukke gåture langs kysten og stranden. Fra adressen er der kun 100 meter til nærmeste busstopsted. 

Ejendommen er opført i 1960 og er siden 2017 blevet renoveret med bl.a. udskiftning af køkken og delvist udskiftning af gulvene. 

De 117m2 bolig fordeler sig således: Entre med plads til overtøj. Fordelingsgang med adgang til 3 gode soveværelser. Tidsløst  badeværelser med bruser, toilet og håndvask. Nydeligt og lyst køkken med opvaskemaskine. Køkkenet ligger i delvist åben forbindelse med spisestue og stuen med fin plads til sofagruppe. Fra stuen er der udgang til en ældre udestue (denne er ikke registeret på BBR), hvor du kan sidde og nyde de omkringliggende omgivelser, selv på en regnfuld dag.

Endvidere findes der 50m2 kælder: Her finder man en masse disponible rum, som kan benyttes til opbevaring eller værksted. Her er i hvert fald rigeligt med plads.

Husets grund rummer 1.131m2, og her finder du i haven, en terrasse, hvor man kan sidde og nyde en kop kaffe, imens børnene leger rundt i haven.

Ejendommen opvarmes med oliefyr.

Der er egen indkørsel til ejendommen med tilhørende garage. 

Sælger ønsker hurtig overtagelse!

Alt i alt en hyggelig villa som er klar til at modtage nye ejere. 

Beliggenhed

Musse Gade 4, 4880 Nysted

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.