Karsevej 7, 4873 Væggerløse

895.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Overvejer du at købe et indflytningsklart fritidshus i Marielyst enten som investering eller bare for at hygge dig med familien i fantastiske omgivelser? – Så er Karsevej 7 et oplagt emne for dig!

Huset er indflytningsklart og gennemrenoveret på samlet 85m2 bolig, med mulighed for 8 sovepladser, en fantastisk beliggenhed på en 100% ugeneret grund, i cykelafstand til Marielyst torv.

Med denne beliggenhed befinder sig i det attraktive og pulserende Marielyst på Sydfalster, med kort afstand til gode indkøbsmuligheder, hyggelige spisesteder, shopping mm. Desuden er der aktiviteter for hele familien hos Golf og Fun Park, bowling mm.Fra adressen er der 700 meter til den dejlige børnevenlige hvide sandstrand.

Huset er beliggende på en 1.058 kvadratmeter solrig, lækker og lukket grund, anlagt med græsplæne, drivhus og randbeplantning og super gode terrassearealer. 

Huset er opført i 1973, men er løbende renoveret og indeholder 85 m2 bolig, som er fordelt således: En entre, med adgang til husets første store værelse, en dejlig lys stue, med udgang til en stor træterrasse og 2 ekstra værelser. Endvidere er der også et lyst og åbent køkken, med spisekrog. Tidsløst badeværelse med stor bruser, gulvvarme og plads til vaskemaskine. 

Huset opvarmes med varmepumpe. 

Til huset hører også en garage som nuværende ejer anvender, som et disponibelt rum med to enkeltsenge. I forlængelse af det disponible rum er der værksted. 

Der er ingen udlejningsaftale tilknyttet huset og der er derfor mulighed for hurtig overtagelse!

Ring og bestil din personlige fremvisning allerede nu på 21 31 31 32.

Beliggenhed

Karsevej 7, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.