Aage Sørensensgade 17, 4800 Nykøbing Falster

1.145.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Fairmægler Lolland-Falster byder hermed velkommen til en skøn og velholdt 1-plans villa på 136m2 + yderligere ca. 25m2 integreret "disponibelt rum" i hjertet af attraktive Østerbro i Nykøbing Falster!

Ejendommen er beliggende på en attraktivt villavej i roligt område på en blind vej med kort afstand til indre by, hvor alle indkøbsmuligheder er indenfor en gåafstand. Derudover ligger skole, daginstitutioner, svømmehal, fodboldbaner, golfbaner, skov, zoologisk have og hvad der ellers hører sig til det perfekte kvarter for den etablerede familie i kort afstand. 

En villa der har dannet rammen om 28 års familieliv og fremstår i mere eller mindre oprindelig stand men med mulighed for at sætte sit eget præg og indeholder: Entre med garderobeplads. Gæstetoilet. Stor vinkelstue med spiseafdeling og pejs. Fra stuen er der udgang til dejlig flisebelagt terrasse. Oprindeligt køkken med massere af skabsplads, flotte trælåger og stor spisekrog. Bryggers med mulighed for vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset er der direkte udgang til sammenbygget garage med fjernbetjent port. Fordelingsgang med 3 gode værelser. Badeværelse med gulvvarme, badekar med brus, toilet og håndvask. Endvidere stort disponibelt rum/multirum som nemt kan deles i to. I forbindelse med det disponible rum er der udgang til haven.

Huset er beliggende på en solrig og vedligeholdelsesvenlig hjørnegrund på 875m2. Haven er anlagt med flisebelagt terrasse og mange forskellige flotte beplantninger, frugttræer og bede, der skaber liv, samt stort græsareal med god plads til leg og udfoldelse.

Boligen opvarmes med fjernvarme – BEMÆRK ENERGIMÆRKE C!

Alt i alt en dejlige villa med original charme og en skøn beliggenhed, hvor beboerne er en god kombination af alle generationer, både unge som ældre. 

 – Den skal  bestemt opleves! Ring og bestil din personlige fremvisning allerede nu på 23 28 79 59.

Beliggenhed

Aage Sørensensgade 17, 4800 Nykøbing F

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.