Ahornvej 16, 4700 Næstved

3.495.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Flot præsentabel villa beliggende i et af Næstved mest attraktive villakvarterer, lige midt i byen, men også tæt ved Herlufsholm Skovene, Lille Næstved Skole, Susåen m.v. Villaen er med sine samlede 161 kvm, ny-istandsat og indflytningsklar og fremstår lys og lækker med gode kvalitetsmaterialer overalt. 

Boligen er i 3 plan, hvor stueplan byder på et flot indgangsparti med entre med trappe til 1. sal. Stor rummelig opholdsstue der er i delvis åben forbindelse med fantastisk køkken-/alrum. Dette rum er noget for sig, stor "rund-bue" glasvæg mod terrasse og skøn lille lukket have. Der er et massivt lysindfald på de flotte gulve og indretningen giver god mulighed for at integrere terrassen med resten af boligen. Selve køkkenet er fint indrettet med god skabsplads og fine hårde hvidevarer. 

Første salen er med et stort lyst soveværelse på 26 kvm og med fritlagte loftsbjælker og stor hems. Dette kan, hvis man har behov, nemt opdeles til 2 gode værelser. Endvidere yderligere børneværelse, der p.t. er indrettet som walk-in closet. Super lækkert brusebadeværelse i skønne materialer.

Underetagen er med gulvvarme. God lofthøjde og lysindfald. Disse kvadratmetre giver god mulighed for hjemmekontor, hyggerum, motionsrum eller lignende. 

414 kvm nem have, hvor forhaven er belagt med sten. Baghaven er med sin store terrasse og græsplæne, nem og passe og ligger dejligt mod syd-øst. Endvidere 15 kvm isoleret redskabs-/hobbyrum.

Villaen fremstår flot og indflytningsklag. Med flot pudsede ydervægge, nyere tegltag, masser af store vinduespartier m.m. En villa man aldrig vil fortryde købet af.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Beliggenhed

Ahornvej 16, 4700 Næstved

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.