Bæverstien 6, 4873 Væggerløse

999.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

LUKKET OG UGENERET GRUND! – DER ER UDLEJNINGSAFTALE PÅ HUSET FOR 2020 SOM SKAL OVERTAGES OG RESPEKTERES AF KØBER.

Lækkert og indflytningsklart fritidshus fra år 2004! –  indeholder alt det nødvendige, men intet overflødigt!

Fritidshuset besidder en sjælden kombination af central beliggenhed, afskærmet privatliv, en optimal placering i forhold til solen!

Huset indbyder til skønne ferier med masser af hyggestunder, leg for hele familien og alverdens muligheder for aktiviteter. 

OBS! Der er fibernet.

Indretningen er meget funktionel, og der er lagt vægt på lyse rum og lækre lyse materialer. Et åbent miljø i skandinavisk stil med masser af lys og atmosfære.

Beliggenheden er skøn, hvis man ønsker at være ugeneret og alligevel tæt på både strand, natur og Marielyst centrum (10 min. gang), i forhold til indkøb er Aldi lige rundt om hjørnet. 

Matriklen rummer i alt 75m2 bolig fordelt således et hovedhus på 66m2 samt et anneks på 14m2.

Hovedhuset indeholder: Et fint køkken i tidsløse materialer med opvaskemaskine samt med adgang til spise- og opholdsstuen som er udført i loft til kip.

Køkkenet er tidsløst og moderne med alle hårde hvidevarer. Opholdsstue er dejlig rummelig, med store vinduespartier som giver et skønt lysindfald i rummet og et dejligt kig over den skønne grund. Vinterhyggen bliver bestemt ikke mindre af at nyde en kold aften foran den knitrende pejs i stuen.

Dejligt badeværelse med gulvvarme, toilet, håndvask, vaskemaskine og bruser. Fra stuen har du udgang til den delvist overdækkede træ-terrasse, hvor der er rig mulighed for hygge og solbadning. Endvidere er der 2 soveværelser, med ialt 4 sovepladser.

Endvidere anneks med 2 sengepladser samt 2 køjepladser og ekstra skur til opbevaring af havemøbler mm. 

Der er på nuværende tidspunkt udlejningsaftale med Sol og Strand. 

Her er alletiders mulighed for at erhverve et sommerhus, der kan give familien de skønneste weekender og ferier og evt. en ekstra skærv i kassen ved udlejning!

Huset skal ses og opleves, så kontakt os allerede i dag på tlf.: 21 31 31 32 for en uforpligtende fremvisning.

Beliggenhed

Bæverstien 6, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Mikas Olsen

Daglig leder Marielyst

24525552

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.