Bakkebøllevej 111, 4760 Vordingborg

745.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

CHARMERENDE EJENDOM I NATURSKØNNE OMGIVELSER OG SKØN UDSIGT TIL VANDET! – BEMÆRK MULIGHED FOR FLEXBOLIG.

Bakkebølle som ligger kun 5 minutter fra motorvejen mod København, er et skønt naturrigt område ved Sjællands sydlige kyst. Det har en skøn beliggenhed nær strand og natur. Fra området er der også kun 7-8 minutters kørsel til Vordingborg Centrum, hvor du kan opleve den gamle slotsruin og gåsetårnet, du finder også masser af indkøbsmuligheder, restauranter og flot gågade med massere af liv.

Ejendommen er beliggende KUN få minutter fra vandet og stranden! Ved Bakkebølle Strand kan du bade flere steder fra badebro, ligesom området byder på skøn natur med mulighed for at bruge vandet aktivt også. 

Huset som er fra år 1850 oser af charme og hyggelig bondehus stemning. Ejendommen har gennemgået en gennemgribende renovering indenfor de seneste 4 år, så ejendommen i dag fremtræder lys, venlig og indflytningsklar, MEN med respekt for den gamle stil. Boligen rummer 73m2 jf. BBR, og rumfordelingen er som følger: Entre, nyere køkken fra 2015 med masser af skabe, rummeligt bryggers, badeværelse med badekar, spisekammer/kosteskab og en stor stue. På 1. salen finder man repos/værelse, gæsteværelse/børneværelse og et stort soveværelse med balkon (bemærk jf. BBR er kun 12 ud af 20m2 på 1. salen registreret som beboelse).

Huset opvarmes ved et nyere luft til vand varmeanlæg, og er installeret efter energimærkets udarbejdelse (tidligere opvarmning oliefyr), så der kan forventes en væsentlig reduktion i varmeudgiften. Der er desuden gulvvarme i badeværelset, entre og stuen.

Til huset er der opført et godt udhus samt en lukket carport.

Grunden er på 600m2, så nem og overskuelig hvilket specielt kan være fordelagtigt hvis du planlægger at benytte huset som flexbolig. Grunden støder op til de åbne marker og har en fantastisk udsigt udover både land og vand.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Bakkebøllevej 111, 4760 Vordingborg

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.