Bakkevænget 2, 4760 Vordingborg

325.000 kr · Helårsgrund · Til salg

Detaljer

Attraktiv grund i eftertragde Nyråd ved Vordingborg. Grunden er på 825 m2 og er beliggende i en ny udstykning, i et allerede udbygget boligområde nord for Hulemosesøen. 

Området er let skrånende og er beliggende naturskønt med få hundrede meter til Hulemosesøen, skoven og de åbne marker. Fra grunden er der gå afstand til skole og børnehave via sikre stier og veje, samt gå afstand til indkøb og god offentlig transport. Området indbyder til skønne gåture i den flotte natur, eller løberture/mountainbike på de mange stier i skovene der ligger op til byen.

Nyråd er beliggende ca. 4 km fra Vordingborg centrum med toget til København og diverse uddannelsesinstitutioner. Og fra grunden er der få minutters kørsel til sydmotorvejens afkørsel 41, hvorfra der er en times kørsel til Københavns centrum.

Ønsker du at bygge drømmehuset på en lækker grund i rolige og børnevenlige omgivelser på en lukket vej? så er dette grunden for dig! Samtidig er der få minutters kørsel til strand og vandkanten mellem Sjælland og Falster.

Interesseret? Så ring nu på 21306120 !

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Bakkevænget 2, 4760 Vordingborg

Dokumenter

Brian Henriksen

Ansvarlig for fremvisninger og bygge / gennemgang af boliger for sælger

40856328

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.