Barup Søvej 12, 4850 Stubbekøbing

525.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Fritliggende 1½ plans villa med mulighed for flexbolig, i smukke landlige omgivelser, mellem Nr. Alslev og Stubbekøbing med få min´s kørsel til motorvejen!

Så er du til fred og ro i landlige omgivelser, men stadig gerne vil være tæt på byen? Så er denne ejendom måske lige noget for dig!

Fra adressen har du ca. 5 min til Stubbekøbing by, som har alt fra masser af indkøbsmuligheder, restauranter, gågaden, den smukke havn, skole, daginstitution mv. 

Der er også et rigtig hyggeligt miljø på havnen med både lege- og grillplads. Industrihavnen og Lystbådehavnen ligger side om side, hvilket giver liv omkring havnen.

Ejendommen består af 1½ plans bolig på 122m2, som er fordelt således: Entré med vinylgulv, depotrum/disponibelt rum hvor der er mulighed for opbevaring.  Køkken med mulighed for spisekrog. Fra køkkenet kommer man ind i vinkelstuen med brændeovn samt synlige loftbjælker. Her er der gode muligheder for både spise- og stueafdeling. Fra stuen har man udgang til en ældre udestue (denne er ikke registeret på BBR), hvor du kan sidde og nyde de omkringliggende omgivelser, selv på en regnfuld dag. Godt værelse med egen udgang til en træterrase, i baghaven. Derudover har du en mindre gang med trappe til 1.salen samt et flisebelagt badeværelse, med toilet, bruser og håndvask.

1. sal er indrettet med et 35m2 stort værelse. 

Grunden rummer 598m2, og passer rigtig godt, hvis man ønsker en ejendom med nem have-vedligeholdelse. 

Ejendommen ligger ud til markerne, så her vil du opleve det landlige idyl, fuldt ud!

Til huset høre ogås et udhus på 21m2, til diverse opbevaring af haveredskaber samt havemøbler. Derudover har man også en fin carport på 19m2. 

Huset nymalet og der er mulighed for hurtig overtagelse. 

Alt i alt en rigtig god ejendom, til dig som leder efter det landlige idyl!

Beliggenhed

Barup Søvej 12, 4850 Stubbekøbing

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.