Birkehegnet 29, 4850 Stubbekøbing

695.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Drømmer du om et "rigtigt sommerhus" med optimal placering i forhold til solen – i et rolig og naturskønt område? Så kig med her!

Birkehegnet 29, i Stubbekøbing er det oplagte bud til afslapning i fredelige omgivelser – og her emmer af idyl langt væk fra dagligdagens stress og gøremål.

Fritidshuset er beliggende for enden af en lukket stikvej i den attraktive udstykning i Kongsnæs, med få minutters gang til stranden, hvor der er en skøn badebro med en fantastisk udsigt til Stubbekøbing, Farø, Bogø og Møn. Ligeledes er fritidshuset i kort gåafstand til den hyggelige købstad Stubbekøbing med et hyggeligt havnemiljø, lystbådehavn, museer, flot parkanlæg, badestrand og veteranfærgen Ida til Bogø. Det er et hus med muligheder og et område der indbyder til skønne gå- og cykelture, der skal ses og opleves!

.

Ejendommen er et Kalmarhus opført i 1974, og er løbende renoveret med respekt for husets oprindelse og fremstår meget velholdt og med et boligareal på 56m2.

Husets naturlige samlingssted er det hyggelige køkken, som ligger i åben forbindelse med spiseplads, samt stueafdeling med flot muret pejs med brændeovnsindsats. Hele huset er bygget med loft til kip, hvilket giver en dejlig loftshøjde. De store vinduespartier i stuen giver et fantastisk lysindfald, en skøn udsigt samt skaber en unik rumfornemmelse, hvor socialt samvær får optimale rammer.

Fra stuen har du udgang til to terrasser: Én delvist overdækket terrasse, hvor man kan finde lidt skygge, hvis man ønsker dette på en varm sommerdag og den anden dejlige store terrasse, hvor man kan opnå solens stråler hele dagen. Huset har endvidere 2 gode soveværelser med dobbeltsenge. Badeværelse fra 2013 med bruser, toilet samt håndvask. Der er et depotrum med mulighed for diverse opbevaring. Endvidere forefindes der udenfor et mindre udhus/redskabsrum integreret i huset. Det kunne også være oplagt at inddrage dette udhus og få et større soveværelse.

Til huset hører en dejlig solrig grund på 900m2 med god plads til diverse aktiviteter for hele familien! Bagerst i haven kan man dog også finde skygge under træerne. Grunden støder op til grøn fællessti, så den fornemmes større.

Der er lagt fibernet ind i huset.

Mærker du også en indre ro, lige så snart at du træder indenfor i et RIGTIGT sommerhus? Det gør vi. Den dejlige rolige atmosfære, de charmerende detaljer og ikke mindst feriestemningen, er noget af det som vi elsker ved sommerhus-stilen.

Ønsker du en fremvisning af dette skønne hus? Så kontakt os nu på: 21 31 31 32

Beliggenhed

Birkehegnet 29, 4850 Stubbekøbing

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.