Birkevænget 13, 4780 Stege

1.395.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

FLOT ISTANDSAT VILLA I GODT BØRNEVENLIGT VILLAKVARTER I STEGE BY – UDSIGT TIL VAND FRA 1. SAL!!

Stege er en fantastisk charmerende og historisk havneby, og danner hjertet for Møn. Stege byder på flere store dagligvarerkæder, folkeskole, fritidsinstutitioner, sportsforeninger og meget mere. Stege by blomstrer især op om sommeren, grundet de mange arrangementer der afholdes i byen. Blandt andet bliver der i byen afholdt tirsdagsmarked som løber af stablen 5 tirsdage i træk med start første tirsdag i juli. Det er altid en sjov oplevelse for hele familien at være med til tirsdagsmarked, hvor I finder forlystelser, boder, underholdning og god mad. Her er det både folk fra nær og fjern der deltager!

Villaområdet er meget populært for børnefamilier, og skolen samt institutioner ligger kun et stenkast herfra.

Ejendommen er opført i 1975 og er opført i gule mursten og fremtræder utrolig velholdt. Huset rummer 171m2 bolig, og rumfordelingen er som følger: Entre, ældre badeværelse med bruseniche, 2 gode værelser, lyst køkken med spiseplads, bryggers samt en god stue med udgang til havesiden. På 1. salen finder man en stor repos som oplagt kunne fungere som stor hobbyrum eller en dejlig stor stue, samt et godt soveværelse. På 1. salen har man udgang til en dejlig altan hvor man kan stå og nyde udsigten til vandet.

Huset opvarmes ved varmepumper, og supplerende en brændeovn med placering i stuen.

På ejendommen er der også opført en god stor carport.

Grunden er på 912m2, og er primært anlagt med god indkørsel, terrasseområder samt gode plænearealer hvor børnene kan tumle rundt.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Birkevænget 13, 4780 Stege

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.