Bjørneklovej 16, 4873 Væggerløse

1.199.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Sjældent udbudt EBK fritidshus, har kun haft 1 ejer.

Går du med drømmen om at erhverve dig et fritidshus hvor beliggenheden er i top? Så kig med her!

Dette dejlige fritidshus har en meget eftertragtet placering. Du er nemlig i gå-afstand til Marielyst torv, hvor du finder indkøbsmuligheder, restauranter, hyggelige caféer, shoppemuligheder og meget mere. Du har endvidere kun ca. 500 meter til den dejlige, børnevenlige og hvide sandstrand, hvis man har lyst til en dukkert eller bare har lyst til at gå en tur langs diget!

Huset er opført i 1997 og ombygget i 2000. Fritidshuset fremstår i god stand, lyst og venligt med skønne lysindfald og fantastiske vinduespartier. Det bebyggede areal er på 98m2 fordelt på 76m2 bolig samt 22m2 indbygget udestue!

Entre med plads til overtøj. Bryggersrum med god skabsplads og mulighed for vaskemaskine og tørretumbler. Dejligt køkken med alle hårde hvidevarer. Køkkenet ligger i delvist åben forbindelse med rummelig spisestue, samt stueafdeling med loft til kip.Fra stuen har du udgang til den indbyggede udestue som er husets hjerterum, og her kan du komme videre ud på den skønne træterrase og nyde solen. Endvidere 2 værelser. Et depotrum samt badeværelse med gulvarme, bruser, toilet og håndvask. 

Grunden rummer 1.030m3 hvor der er rig mulighed for forskellige aktiviteter for børnene. Endvidere har du masser hyggelige terrassearealer på grunden med god mulighed for at opstille nogle havemøbler og en grill, og ellers nyde det danske sommervejr.

Nuværende ejer bor i huset hele året huset opvarmes med pilleovn, varmepumpe og elpaneler og er derfor velegnet til ferieliv året rundt og ideelt som seniorbolig.

Indbo og inventar medfølger ikke i handlen.

Huset er beliggende i et stille område hvor hovedparten af naboerne har ejer deres huse i mange år og hvor der er en del der bor i dem hele året.

Endvider er der stenbelagt indkørsel med carport til bilen samt et redskabsrum med mulighed for at indrette det til anneks og have ekstra sovepladser. 

Fritidshuset fremstår velholdt, velindrettet og lige til at tage i brug så det eneste du skal bekymre dig om er at pakke kufferten og nyde alle de herligheder Marielyst har at byde på!

Lyder det som noget for dig? Så kontakt os nu på 21 31 31 32 og book din personlige fremvisning allerede i dag!

Beliggenhed

Bjørneklovej 16, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.