Blåbærvej 21, 4873 Væggerløse

1.350.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Sjældent udbudt EBK fritidshus, har kun haft 1 ejere siden huset blev opført i 1985 – Beliggende på en ugeneret grund, i eftertragtet område.


Dette dejlige fritidshus har en meget eftertragtet placering. Du er nemlig i gå-afstand til Marielyst torv, hvor du finder indkøbsmuligheder, restauranter, hyggelige caféer, shoppemuligheder og meget mere. Du har endvidere kun ca. 500 meter til den dejlige, børnevenlige og hvide sandstrand, hvis man har lyst til en dukkert eller bare har lyst til at gå en tur langs diget!


Huset rummer: 89 m2 bolig fordelt således: Entre med mulighed for vaskemaskine, værelse med skabsplads. Badeværelse med gulvvarme, bruser, toilet og håndvask. Dejligt HTH – køkken med alle hårde hvidevarer. Køkkenet ligger i delvist åben forbindelse med rummelig spisestue, samt stueafdeling med loft til kip og brændeovn. Fra stuen kan du komme videre ud på den skønne terrasse som er delvist overdækket. Endvidere 2 værelser.

Grunden rummer 1.001m2 hvor der er rig mulighed for forskellige aktiviteter for børnene. Endvidere har du dejlige terrassearealer på grunden med god mulighed for at opstille nogle havemøbler og en grill, og ellers nyde det danske sommervejr.

Nuværende ejer bor i huset hele året huset – boligen er derfor velegnet til ferieliv året rundt og ideelt som seniorbolig.

Indbo og inventar medfølger ikke i handlen.

Huset er beliggende i et stille område hvor hovedparten af naboerne har ejer deres huse i mange år og hvor der er en del der bor i dem hele året.

Endvider er der stenbelagt indkørsel med carport til bilen samt et redskabsrum på hele 17m2.

Fritidshuset fremstår velholdt, velindrettet og lige til at tage i brug så det eneste du skal bekymre dig om er at pakke kufferten og nyde alle de herligheder Marielyst har at byde på!

Lyder det som noget for dig? Så kontakt os nu på 21 31 31 32 og book din personlige fremvisning allerede i dag!

Beliggenhed

Blåbærvej 21, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Brian Henriksen

Ansvarlig for fremvisninger og bygge / gennemgang af boliger for sælger

40856328

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.