Blåklokkevej 10, 4873 Væggerløse

995.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Yderst charmerende, indflytningsklart og gennemrenoveret fritidshus på samlet 71m2 i romantisk stil hele vejen igennem, med 8 sovepladser, en fantastisk beliggenhed på en 100% ugeneret naturgrund, i cykelafstand til Marielyst torv.

Stedet som fritidshuset er beliggende i er et af de attraktive områder i Marielyst, eftersom du er i cykelafstand til det pulserende Marielyst torv, strandstrøg, indkøbsmuligheder, restauranter, aktivitetsmuligheder og meget mere.

Fritidshuset er i 2005 blevet gennemgribende renoveret med fokus på netop at skabe den perfekte ramme om ferier og weekender, og både husets elegante ydre samt de 65 lyse kvadratmeter indendørs + yderligere 6m2 udendørs anneks, er blevet istandsat med hjertet. Stedets oprindelige sjæl og charme er således velbevaret samtidig med, at alt fremstår fuldstændig opdateret. I kan derfor glæde jer til at kunne flytte direkte ind og nyde de skønne afbræk fra hverdagen helt uden at skulle tænke på vedligeholdelse.

Fritidshuset indeholder: Entré med klinkegulv og plads til overtøj. Værelse med dobbeltseng. Badeværelse med gulvvarme, bruseniche, sauna, toilet og håndvask. Det centrale samlingspunkt er en dejlig lys opholdsstue med loft til kip, spiseplads og integreret køkken med klinkegulv med gulvvarme. I dette dejlige åbne og lyse rum med fantastiske vinduespartier, sørger ildens knitren i brændeovnen for både varme og ekstra hyggelig stemning, når duften af nybagte boller spreder sig fra køkkenafdelingen. 

I stuen er der opgang til hems med to sovepladser. Ekstra gæsteværelse med 2 sovepladser. 

Fritidshuset opvarmes med varmepumpe.

Endvidere dejligt isoleret anneks med to sengepladser samt 4 m2 indbygget udhus med vaskemaskine og plads til opbevaring. 

Grunden er et kapitel for sig selv. Her er der virkelig kælet for detaljerne, med blandt andet orangeri, masser af hyggekroge og afslapningsmuligheder. Der er alle muligheder for at få det fulde udnytte af solens stråler, der er en krog til at nyde morgenkaffen mens solen står op, middagsmaden, og der er naturligvis også en krog til at nyde en god bøf med et godt glas rødvin i hånden.

Kontakt os allerede i dag på 23 28 79 59 for en fremvisning.

Beliggenhed

Blåklokkevej 10, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.