Bøgely 8, 4760 Vordingborg

495.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Imellem Vordingborg og Ørslev finder man dette fine hyggelige sommerhus i sommerhusområdet Bjergemarken, som er beliggende kun 6-8 minutter fra E47 motorvejen.

Bjergemarken er et hyggeligt mindre sommerhusområde der ligger i naturige omgivelser.

Indenfor ca. 10 minutter kan man også være nær strand, ved ore strand i Vordingborg og endnu kortere har man til byens gågade, cafeér, restauranter, indkøbsmuligheder, station og meget mere.

Sommerhuset er et fint rødt malet træhus med eternittag, opført i 1969. Sommerhuset rummer i alt 66m2 bolig, og rumfordelingen er som følger: Entre, badeværelse med bruseniche, køkken med åben adgang til spisestue hvor man har mulighed for at gå ud til husets terrasse og have, opholdsstue med brændeovn og 1 soveværelse.

Huset opvarmes ved elvarme og brændeovn.

Grunden er på 832m2 og her der at finde et redskabsskur og en garage på 20m2. En fin forhave med en flisebelagt terrasse, hvor man har det meste af morgen solen. Herudover er der en flot og hyggelig baghave, som er indelukket så man kan sidde privat og uforstyrret. Hertil er også en overdækket terrasse så man kan sidde og nyde haven i det meste slags vejr.

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt os på 20306120 og book din personlige fremvisning!

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Beliggenhed

Bøgely 8, 4760 Vordingborg

Dokumenter

Brian Henriksen

Ansvarlig for fremvisninger og bygge / gennemgang af boliger for sælger

40856328

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.