Bøgetvej 54, 4913 Horslunde

350.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Utterslev på skønne Vestlolland

Bekvemt tilbagetrukket fra offentlig vej med udsigt over egen dyrefold, grønne marker og blå himmel finder I dette lille hjem til egoisten, tosomheden eller den lille familie, et par heste, geder, får eller hvad man nu brænder for. Talrige småfugle yngler og synger i hæk og hegn, ørnen slår af og til et herresving her forbi. Her er læ og fred og ro, kodeordet er idyl.

Grunden er på 5.680 m2, huset fra 1940 er på 86 m2. Der er 200 m til busstop til Horslunde og Nakskov, 3 km til Horslunde med to skoler, Brugsen, pizzeria, bager med bibliotekspunkt, købmand, kro, postkontor, kunstforening med mange udstillinger, hyggedart, idrætsforeninger og meget andet.

Der er 4 km til strand.

Her er en højloftet muret staldbygning med plads til et par heste eller andre dyr. Til stalden er der bygget strigle/vaskeplads og rum til opbevaring af halm, men det er bestemt ikke kønt at se på. Til gengæld kan det relativt nemt rages ned og køres i containeren for stort brændbart. I gården er en stor voliere, en garage og værksted. Jorden er udlagt til indhegnede græsfolde, der er anlagt en drænet ridebane med elektrisk lys, som dog skal genetableres, hvis man vil bruge det som sådan igen. Lige nu er der græsfold.

Huset er nymalet udvendigt, dog trænger sydgavlen til ny træbeskyttelse. Der er koblede og termovinduer der kan holde længe endnu, men nye vinduer, evt. med sprosser vil løfte helhedsindtrykket. Der er helt ny hoved- og havedør. På loftet ligger 300 mm isolering og varmeflytningsanlæg, som kan fordele overskudsvarme fra brændeovn i stuen til kammer og bad.

Huset indeholder entré, ældre badeværelse med ny sanitet og elvarme i gulvet, et 15 år gammelt køkken med ældre hvidevarer. Et kammer, et værelse og en stor lys syd og vestvendt stue med udgang til terrasse og have. På betongulvet kan man f.eks. vælge at lægge trægulv eller, som der tidligere har været, gulvtæppe.

Huset har været opvarmet med brændeovn suppleret med et el-panel i kammer, og der kan med fordel opsættes en varmepumpe. Der er p.t. ingen brændeovn i huset skorsten med isokern står klar til en ny pille- eller brændeovn.

Der er indlagt fibernet i huset, det skal blot tilkobles med et abonnement.

I kan vælge at forbedre, forny, forskønne og modernisere lidt ad gangen eller det hele på én gang alt efter humør, pengepung og temperament, men huset kan bebos med det samme, når der er etableret ny varmekilde.

Huset kan også bruges som flexhus, hvor I måske vil have dyrene med på ferie.

Beliggenhed

Bøgetvej 54, 4913 Horslunde

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.