Bryggerivænget 5, 4863 Eskilstrup

· Andelsbolig · Solgt
Solgt

Detaljer

Denne pæne, velholdte og velbeliggende andelsbolig i Eskilstrup, kan nu blive din!

Ønsker du at bo i et roligt kvarter med kort afstand til alle hverdagens fornødenheder? Så er denne andelsbolig måske lige noget for dig!

I Eskilstrup finder du alt, hvad du og din familie har brug for; skole, børnehave, vuggestue, købmand, pizzaria, sund fritid i form af masser af aktiviteter for store og små både ude- og indendørs, tryghed, et godt sammenhold, aktivt foreningsliv, jobs i nærheden – og direkte tilkørsel til den nye motorvej og til motorvej E47 som betyder, at man kan være i Kbh indenfor 1 time

Ejendommen er opført i 2001.  Boligen rummer 85m2 og er indretningen er som følge: Entré. Dejligt køkken i hvide elementer og med mulighed for spiseplads. Stue med spiseplads og udgang til flisebelagt terrasse i forhaven. Stort soveværelse med indbygget skabsplads. Stort værelse/kontor med stort vinduesparti, hvor der er en fin udsigt over marken. Flisebelagt badeværelse med gulvvarme, bruser, toilet og håndvask. Der er fra køkkenet indgang til et udhus med klinkegulv.

Huset er beliggende på en dejlig grund, hvor man både har en stor forhave og en dejlig baghave med udsigt over markerne. Der er altså masser af muligheder for forskellige former for boldspil og hygge, ligesom der en god terrasse, hvor man kan få den fulde udnyttelse af de solrige somre.

Der et lukket vejsystem og fælles parkeringsplads.

Ejendommen er opvarmet med fjernvarme bemærk energimærke C.

Boligafgiften pr. mdr. 3987, / Aconto varme pr. mdr. 800,- / vand pr. mdr. anslået 500,-

Sælger er fleksibel i forhold til overtagelse.

Ring og bestil din personlige fremvisning allerde nu på 23 28 79 59. 

Beliggenhed

Bryggerivænget 5, 4863 Eskilstrup

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.