Byggegrund med central beliggenhed i attraktivt kvarter

595.000 kr · Helårsgrund · Til salg

Detaljer

Går I med drømmen om at opføre jeres eget hus, men vil ikke gå på krompomis med den centrale beliggenhed, så kig med her!

Bebyggelsen i Markkvarteret går ikke mere end knap 150 år tilbage i tiden, men området gemmer på en spændende fortid med gravfund fra oldtiden, helbredende kilde og jernbane.

I 1870 åbnede jernbanen og gav ekstra liv til byen. I begyndelsen lå stationen i udkanten af byen nordøst for Sandbjerget, men efterhånden som Næstved by voksede, kom banen imidlertid til at gå igennem Næstved og dele byen. Nye industrivirksomheder opstod, hvilket blandt andet betød, at der byggedes mange boliger i Næstved, heriblandt i Markkvarteret, der bebyggedes fra dette tidspunkt

Vejnavnene i Markkvarteret kan opdeles i forskellige perioder og temaer, og ved nærmere eftersyn vil man se at tempoet i udbygningen af kvarteret afspejler sig i arkitekturen. I perioden ca. 1923-44 kom landsdels- og kornnavnene til f.eks. Langelandsvej og Rugvænget.

Grunden kan bebygges op til 209 m2 og ifølge lokalplanen, har I hér mulighed for at bygge jeres drømmehus i flere forskellige stilarter. 

Ved udgang fra jeres nye indkørsel, har I gåafstand til flere indkøbsmuligheder, skole og institutioner, som alle ligger lige rundt om hjørnet. På kun 5 minutter kan I også hoppe på toget fra stationen og være i f.eks. København på kun 1 time. Er det ikke storbyen, der trækker kan I også nyde Næstved centrums eget byliv med hyggelige gågader, specialbutikker og caféer.  

Når vinteren rigtig bider til, og I foretrækker bilen fremfor at gå, så er grundens placering også helt ideel, da det er nemt at komme på den nye omfartsvej, rundt om byen.

Har vi fanget jeres interesse, så giv os endeligt et kald allerede i dag på 21304021, så vi kan tale om mulighederne for at føre jeres drøm ud i livet!

Beliggenhed

Langelandsvej 8, 4700 Næstved

Dokumenter

Flemming Bentzon

Ejendomsmægler og Daglig leder Næstved

+45 21304026

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.