C E Fengers Vej 7, 4760 Vordingborg

1.275.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Veldisponeret gulstensvilla i et plan på 119 m2 med 975 m2 grund beliggende centralt i Vordingborg. Villaen er af typen Bakkebølle er konstrueret i 1976 med et fladt tag, som er hovedrenoveret for ca. 10 år siden. Villaen opvarmes med radiatorer i alle rum, og reguleres automatisk af et Termix naturgas-fjernvarmeanlæg fra 2014. Både hulmuren og betongulvene er isolerede, hvilket er medvirkende til, at huset er har opnået energimærke C. Isoleringen i gulvene bevirker samtidig, er der heller ikke føles fodkoldt.

Planløsningen er særdeles veludført med en stor stue med store sydvendte skydedøre af glas, der sikrer rigeligt med lysindfald. Fra stuen er der direkte udgang til en terrasse med markise og en dejlig lukket have med græsplæne, blomsterbede, prydbuske, køkkenhave og et drivhus. Køkken-alrummet har både spiseplads og opvaskemakine, og der er fra køkkenet adgang til et praktisk bryggers med vaskemaskine og egen indgang. Fra entréen er der adgang til et gæstetoilet og en fordelingsgang til villaens badeværelse og 3 værelser. I badeværelset er der, udover bruseniche og badekar, også installeret gulvvarme. Ét af værelserne har også store sydvendte skydedøre af glas med udgang til haven, mens alle værelserne har indbygningsskabe til opbevaring. Stuen, værelserne og fordelingsgangen har parketgulve, mens badeværelset, gæstetoilettet, entréen og bryggerset har klinkebelagte gulve. I indkørslen er der en carport med tilhørende redskabsrum med betongulv.

Husets grund er en hjørnegrund, hvor der er mulighed for gæsteparkering umiddelbart uden for matriklen på den lukkede vej. Bagved grunden findes et grønt rekreationsområde, som ejes af grundejerforeningen. Her er der træbænke og mål til 7-mandsfodbold. Der er et bustoppested tæt på huset, og inden 5-15 minutters gåafstand findes både skov, strand, lystbådehavnen, Gåsetårnet og byens hyggelige gågade. Der er yderligere kun ca. 3 km til både en motorvejsopkørsel og Vordingborgs togstation. Med hensyn til infrastrukturen, er der planlagt højhastighedstog fra 2025. Dette vil nedsætte transporttiden med tog til København til under 1 time.

Beliggenhed

C E Fengers Vej 7, 4760 Vordingborg

Dokumenter

Anne Grethe Hemmingsen

Ejendomsmægler & Valuar og daglig leder

21313132 10:00 - 15:00
30686022 Alle hverdage

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.