Egebjergvej 12, 4720 Præstø

550.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

I skovens dybe stille ro ligger dette lille husmandssted. Her er ikke højt til loftet, men rummene er godt udnyttet og danner gode, hyggelige rammer. Den store grund giver mulighed for at indrette og udnytte haven præcis som man ønsker, og vil man bare nyde fritiden og solen, så kan det også lade sig gøre. 

Huset ligger for sig selv, så her kan man være sig selv. Der er ingen naboer inden for 500 meter til alle sider. Fra entreen er der en fordelingsgang, hvorfra der er adgang til et værelse, badeværelse med brus og stort køkken med god plads og alt hvad man skal bruge. Tilbage fra gangen går man ind i den lyse stue med udsigt til haven og skoven. Brændeovnen der er centralt placeret varmer det meste af huset op og sørger samtidig for at skabe en hyggelig stemning i stuen. Fra stuen er der trappe til 1. sal hvor der er et mindre værelse. 

Huset trænger til et nyt tag, men det er et hus med beliggenhed og mulighed for flexboligtilladelse. København kan nås på en god time og Præstø by ligger kun 3 km væk. Der er hverken langt til motorvejen eller Præstø by, og der er ligeledes mulighed for flexboligtilladelse. 

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Plantegning #5

Beliggenhed

Egebjergvej 12, 4720 Præstø

Dokumenter

Anne Grethe Hemmingsen

Ejendomsmægler & Valuar og daglig leder

21313132 10:00 - 15:00
30686022 Alle hverdage

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.