Egeparken 7, 4862 Guldborg

3.795.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

LIEBHAVERI – BELIGGENHED I SÆRKLASSE – VANDUDSIGT – STORT LÆKKERT ENERGI B HUS – EGEN BADEBRO

LIEBHAVERI I ABSOLUT SÆRKLASSE!

Guldborg er en fantastisk smuk og stemningsfyldt havneby, med en fantastisk natur og omgivet af vand er denne by noget ganske særligt. Guldborg er hjemsted for Guldborgbroen som forbinder byens 2 bydele, og herudover også forbinder Lolland & Lolland Falster. Udover fantastiske omgivelser og en fantastisk havnestemning, så byder byen også på lokal dagligbrugs. Herudover har man kun 7-8 minutters kørsel til Sydmotorvejen mod København.

På den gamle savværksgrund finder du villakvarteret Egeparken. Kvarteret har egen grundejerforening med fælles grønt område, fælles badebro og fællesparkeringspladser.

I 1. række til vandet du denne fantastiske ejendom. Ejendommen er opført i 2007 i gode materialer, og er utrolig gennemført fra A-Z. Boligen rummer 175m2 bolig, og boligens hjerte udgøres af den store stue og køkken-alrummet, som ligger i åben forbindelse. I stuen får du skønt lys fra ovenlysvinduer, og her er store vinduespartier mod vandet samt flere udgange til terrassen.

Modulia-køkkenet er en fornøjelse at kokkerere med en imponerende granitbordplade, induktionskogeplade, samt pyrolyse- og kombi-ovn. Du får desuden tre værelser og to badeværelser – det ene med dampbad og det andet med bruseniche. Perfekt til de morgener, hvor dukkerten i sundet har været til den kølige side.

Endelig byder huset på et bryggers og en stor garage på 51m2 med værksted – selv herfra kan du nyde sundudsigten.

Boligen samt garagen opvarmes ved en luft til vand varmepumpe (Mærke: NIBE) og der er gulvvarme i alle rum inkl. garage.

Der er tænkt over alle detaljer og huset er placeret på bedste vis så du opnår en eksklusiv panorama udsigt.

Grunden er på hele 1.200m2 og er flot anlagt med japansk inspireret have, store gamle eventyrlige træer og flere terrasseområder. Ved vandkanten har du egen badebro, hvor der er mulighed for at sejle ud fra egen grund i båd eller kajak.

Alt i alt en fantastisk ejendom med en beliggenhed i SÆRKLASSE. Vi kan ikke understrege det nok, leder du efter noget særligt – så har du fundet det her!

Kontakt os på 20 30 61 20 og book din personlige fremvisning.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Egeparken 7, 4862 Guldborg

Dokumenter

Brian Henriksen

Ansvarlig for fremvisninger og bygge / gennemgang af boliger for sælger

40856328

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.