Egeparken 9, 4862 Guldborg

349.000 kr · Helårsgrund · Til salg

Detaljer

Fantastisk velplejet grund i 2. række til vandet! – mulighed for at bygge i 1,5 plan.

Guldborg er en fantastisk smuk og stemningsfyldt havneby, med en fantastisk natur og omgivet af vand er denne by noget ganske særligt. Guldborg er hjemsted for Guldborgbroen som forbinder byens 2 bydele, og herudover også forbinder Lolland & Lolland Falster. Udover fantastiske omgivelser og en fantastisk havnestemning, så byder byen også på lokal dagligbrugs. Herudover har man kun 7-8 minutters kørsel til Sydmotorvejen mod København.

Grunden er beliggende i Egeparken som er en super velbeliggende udstykning nær havnen, brugsen og vandet. Grunden ligger i 2. række til vandet, og er på hele 1.009 m2. Grunden er fuldt byggemodnet, hvilket vil sige at der er betalt tilslutningsbidrag til vand, EL og kloak.

Jf. lokalplan må grunden bebygges med op til 25%, og du har derfor mulighed for at bygge helt op til ca. 250m2 nyt lækkert lav energi hus. I øvrigt giver lokalplanen mulighed for at man kan bygge i 1,5 plan op til 8,5 meters højde og derved opnå en eksklusiv udsigt.

Lokalplan kan rekvireres hos Fairmægler Vordingborg.

Grundejerforeningen har i øvrigt godt fælles grøntområde med fælles badebro, hvor naboerne på kryds og tværs kan mødes og hygge sig.

Har du spørgsmål? Så kontakt os på 20 30 61 20.

Beliggenhed

Egeparken 9, 4862 Guldborg

Dokumenter

Brian Henriksen

Ansvarlig for fremvisninger og bygge / gennemgang af boliger for sælger

40856328

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.