Egholmvej 22, 4780 stege

1.995.000 kr · Til salg

Detaljer

Fantastisk spændene ejendom med egen grund ned til vandet!

På Egholmvej 22 i Koster på Møn har man denne helt fantastiske ejendom. 92.950m2 jord, perfekt til dig som ønsker at dyrke livstilen på landet, uden at binde dig for meget i marker og landbrug. Der er helt oplagte muligheder for at holde heste, med plads til ridehal, ridebane og alt hvad der ellers høre til. Endnu bedre er at efter dine lange dage på arbejde, kan du gå en fantastisk tur på egen grund, helt ned til vandet og nyde udsynet og roen i private omgivelser. Du kan også sagtens nyde den skønne udsigt fra haven og huset.

Huset ligger cirka 10 minutters kørsel fra Stege by hvor du har flere store dagligvarerkæder, folkeskole, fritidsinstutitioner, sportsforeninger og meget mere. Stege by blomstrer især op om sommeren, grundet de mange arrangementer byen holder. Blandt andet bliver der i byen holdt tirsdagsmarked som løber af stablen 5 tirsdage i træk med start første tirsdag i juli. Det er altid en sjov oplevelse for hele familien at være med til tirsdagsmarked, hvor I finder forlystelser, boder, underholdning og god mad. Her er det både folk fra nær og fjern der deltager!

Huset er fra 1914, på 133m2 og kræver en kærlig hånd. Men har masser af potentiale og rum til at du kan sætte dit eget præg så du kan få drømmehuset med fantastiske omgivelser. Rumfordelingen i stueplanen er som følger: Entre, stue, spisestue hvor man har direkte udgang til terrasse og have, videre har man en stue mere der sagtens kan bruges som soveværelse. Dejlig stort køkken, og til sidst har man badeværelse og depotrum som du kan slå sammen til et større badeværelse.

På 1. salen lyder fordelingen således: rummelig report, 2 værelser og et stort rum der ikke er udnyttet, men kan laves om til et fantastisk rum med udsigt over vandet.

På grunden ligger også flere gode udbygninger blandt andet en god stor ladebygning på 184m2 der nemt kan laves om til staldbygning i tilfælde af man vil have lidt heste eller anden form for dyreliv!

Lyder denne spændene perle som noget for dig? Så kontakt os nu og book en fremvisning på 20406448!

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Egholmvej 22, 4780 Stege

Dokumenter

Brian Henriksen

Ansvarlig for fremvisninger og bygge / gennemgang af boliger for sælger

40856328

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.