Elkenøre Øvej 21, 4872 Idestrup

1.195.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Autentisk & unik perle som er beliggende kun 250m fra vandet – så hvad enten du er en vandhund eller blot elsker gåture langs diget – så er denne beliggenhed helt sikkert noget for dig! – Fra indkørslen til ejendommen kan diget skimtes og fra haven kan havets brusen fornemmes de dage hvor vinden tager fat.

Huset har et charmerende stråtag, som udstråler rigtig dansk feriestemning – Dette sted OSER af sjæl og charme & ikke mindst bare et fristed hvor man virkelig kan koble af og være sig selv!

Fra ejendommen har du ca. 10 min gang til den Sildestrup købmanden, som har sæsonåbent fra Påsken til efterårsferien, samt ca. 3 km til Aldi. Derudover har du ca. 4 km langs diget på cykel eller 5 km i bil, til Marielyst torv, hvor du finder alt til dagligdagen, fx. Netto, rema1000, bager, restauranter, cafeer og meget mere.

Huset er opført i 1964 og løbende vedligeholdt og moderniseret, og rummer 62m2 bolig + 18m2 fantastisk indbygget og isoleret udestue med brændeovn fra 2001.

Boligen indeholder: Gang/entré med plads til overtøj samt sko. Godt badeværelse med toilet, bruser, håndvask, opbevaringsmuligheder samt vaskemaskine. 3 fine soveværelser. Hyggeligt og velholdt retro køkken, med alle hårde hvidevarer. Fra køkkenet kommer du ind i opholdsstuen, med god spiseafdeling, samt stueafdeling med nydelige gulve, originale lofter, loft til kip, varmepumpe og pilleovn. Herfra kan man komme ud i huset hjerterum, som er den 18m2 store udestue, hvor man kan sidde og nye omgivelserne, og naturen på alle årstider. 

Fra udestuen har man udgang til den skønne træterrasse hvor man, når vejret tillader det, kan sidde og nyde en god bog imens børnene boltre sig på den 1.254m2 store aflukkede grund. 

Grunden er et kapitel for sig selv. Her er der virkelig kælet for detaljerne, med blandt andet; masser af hyggekroge og afslapningsmuligheder. Der er alle muligheder for at få det fulde udnytte af solens stråler, der er en krog til at nyde morgenkaffen mens solen står op, middagsmaden, og der er naturligvis også en krog til at nyde en god bøf med et godt glas rødvin i hånden.

Til huset findes der også et anneks på 15m2 fra 2011 (som iflg. BBR er godkendt som udhus) – det er indrettet med sengepladser, samt en lækker sauna til de lidt køligere dage, efter en tur i vandet.

Endvidere en carport med indbygget udhus til opbevaring af diverse haveredskaber eller havemøbler. 

– Fritidshuset her BØR ses og opleves!

Så hvis du synes dette lyder som et hus for dig? Så ring allerede nu på 21 31 31 32 og bestil din personlige fremvisning.

Beliggenhed

Elkenøre Øvej 21, 4872 Idestrup

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.