Eskilstrup Vestergade 55A, 4863 Eskilstrup

795.000 kr · Helårsgrund · Til salg

Detaljer

10.000m2 stor sydvendt byggegrund i et skrående terræn, 300 m fra børnehave og 200 m fra skole.

Ved siden af skolen ligger der 2 sportshaller og fodboldbaner, som danner rammen om et rigt sportsliv, herunder er Eskilstrup specielt kendt for sin mangeårige gymnastik elite, som i mange har været blandt de absolut bedste gymnastikforeninger inden for ungdoms gymnastik i Danmark.

Ved siden af børnehaven holder de lokale spejdere til. Byens beboerforening holder løbende arrangementer for alle. Byen har sit eget teater, hvor Gøglertruppen året igennem sørger for opsætninger og underholdning.

Eskilstrup er en landsby med ca. 1.000 indbyggere, med et meget stort opland og med egen ny togstation, som efter endt byggeri af ”Fehmern” strækningen, vil give pendlere en endnu kortere rejsetid til København.

Motorvejen med tilkørsel ligger 2 km fra byen og ligger som et knudepunkt i retningen af Rødby – Puttgarten, Gedser – Rostock og kørsel i nordlig retning mod København tæt på det hele.

Transporttiden uden for myldretiden til København, er 1 time og 10 minutter i bil.

Sammen med tidligere Nørre Alslev Kommune, blev der udarbejdet lokalplan nr. 43, med i alt 8 jordbrugsparceller i Eskilstrup.

Jordbrugsparcellerne kan benyttes til hobby landbrug med dyrehold, såsom heste, grise, køer mv.

Parcellerne er opdelt i 3 zoner.

Zone 1 er byggefeltet, hvor der kan bygges optil 250 m2 beboelse og optil 150 m2 garager eller lignende.

Zone 2 er staldzonen, her kan der bygges optil 150 m2 stalde og tilhørende bygninger.

Zone 3 er udlagt til ”græsningszone”.

Jorden er af let lerjord i toppen af grunden og skråner ned mod syd over i mere sortjord. I skellet mod syd løber Sørup Å og der er etableret en gangsti langs åen.

Er man ikke til dyrehold kan grunden pga. sine unikke sydvendte og let skrående placering også benyttes til vin produktion, kun iderne sætter begrænsningerne.

Biodiversiteten har gennem årerne udviklet sig positivt, ved lægning af rødder med mere i det sydlige skel. Langs Sørup Å er der flere grønne områder, som lader dyre og fugleliv udvikle sig. Hvis man er til en by med skole, børnehave, et rigt forenings liv, fugle kvidder og fasaners parringsdans, så er der her muligheder for at opbygge sin kommende tilværelse.

Lyder det som noget for dig eller har du spørgsmål til grunden? Så kontakt os nu på 21 31 31 32!

Beliggenhed

Eskilstrup Vestergade 55A, 4863 Eskilstrup

Dokumenter

Brian Henriksen

Ansvarlig for fremvisninger og bygge / gennemgang af boliger for sælger

40856328

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.