Færgegaardsvej 79 M.FL., 4760 Vordingborg

4.950.000 kr · Til salg

Detaljer

SPÆNDENDE PROJEKTEJENDOM I ATTRAKTIVT OMRÅDE!

Gode muligheder for opførsel af etageejendomme mv.

Her får du en unik chance for at erhverve I ALT seks grunde, hvor de nuværende bygninger kan nedrives for eksempelvis at opføre funklende moderne etageejendomme. Samlet set strækker grundene sig over 5.453 kvadratmeter, og de sælges således som projektsalg til opførelsen af nye boliger. Der er i forvejen ved Vordingborg Sydhavn henover de sidste 10-15 år opført flere gode etageejendomme på projektgrunde med succes. Duften af vandet og ikke mindst muligheden for udsigt trækker i mange.

De seks grunde udgør cirka et kvadrat, og på nuværende tidspunkt ligger der to villaer og et værksted. Ifølge lokalplanen har man valgt, at der ikke længere skal drives erhverv i området, men derimod skal det omdannes til et boligkvarter. Grundene kan i overensstemmelse med lokalplanen bebygges med op til 70% og i fem etager, så der er absolut gode vilkår for at opføre lejligheder. Der henvises til lokalplanen, kopi kan rekvireres hos mægler.

Potentialet forstærkes da også af den fantastiske placering nær havnen,

skoven og den fine strækning Pynten. Grundene ligger således tæt på vandet med udsigt mod Farø-broen mod øst og Masnedsundbroen mod vest. På fem minutters spadseretur når du den lille lystbådehavn og et naturområde, der inviterer til slentreture. Du får ydermere blot ti minutters gang til en mindre badestrand, mens køreturen til Vordingborgs bedste strand kan tilbagelægges på under et kvarter.

Kvarteret har endvidere gode indkøbsmuligheder, og i gåafstand finder du to supermarkeder og et pizzeria. Der er tillige cykelafstand til gågadens mange butikker og ikke mindst det historiske centrum med den gamle kongeborg og Gåsetårnet. I bil når du hurtigt motorvejsnettet, som fører videre til København og Næstved.

Kort opsummeret er der altså tale om en projektejendom med masser af muligheder og en rigtig fin beliggenhed!

Beliggenhed

Færgegaardsvej 79 mfl., 4760 Vordingborg

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.