Falkevej 69, 4872

795.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Ønsker du et fritidshus med et boligareal på 55m2, beliggende på en solrig og lukket grund på 1.116m2, i rolige og naturrige omgivelser? – Så er Falkevej 69, ved Elkenøre Strand lige noget for dig!

Fritidshuset udstråler rigtig dansk feriestemning – Dette sted OSER af sjæl og charme & ikke mindst bare et fristed hvor man virkelig kan koble af og være sig selv!

Nu bliver det muligt at blive sommerhusejer 4 km nord for det velkendte Marielyst bymidte, og ca. 500 m. fra skønt strandområde. I gåafstand fra ejendommen finder man i sommerhalvåret en lille købmandsbutik ved stranden og en ved campingpladsen. Følger du diget langs Østersøen kan du på en frisk gåtur med masser af skøn havluft, nå Marielyst centrum som har indkøbsmuligheder, spisesteder, slagter, butikker og meget mere.

De 55m2 er fordelt således: Entre med plads til overtøj. Værelse med 2 køjesenge med i alt 4 sengepladser. Værelse med dobbeltseng. Herfra adgang til Husets hjerterum det populære køkken-alrum med både køkken, spisestue og stue i ét. Køkkenet er tidsløst og med alle hårde hvidevarer. Opholdsstue er dejlig rummelig, med store vinduespartier som giver et skønt lysindfald i rummet og et dejligt kig over den skønne grund. Vinterhyggen bliver bestemt ikke mindre af at nyde en kold aften foran den knitrende brændeovn i stuen.

Grunden er stor og solrig grund og rummer ikke mindre end hele 1.116m2 med både store og mindre træer, og plæne til hygge og leg. Tillige en lækker delvist overdækket træterrasse, med plads til havemøblerne og grillen.

Endvidere carport til bilen.

Der er ingen udlejningsaftale på huset fra 01.10.2019 så der er mulighed for hurtig overtagelse.

Ring allerede nu på 21 31 31 32 og bestil din personlige fremvisning.

Beliggenhed

Falkevej 69, 4872 Idestrup

Dokumenter

Brian Henriksen

Ansvarlig for fremvisninger og bygge / gennemgang af boliger for sælger

40856328

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.