Fanefjordgade 35, 4792 Askeby

595.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Hyggeligt stort landhus i charmerende Fanefjord på Vestmøn – Tæt på indkøbsmuligheder, børnehave, skole, spisesteder og den altid smukke mønske natur!

160m2 landbolig på en 1089m2 stor grund med hyggelig have og afskærmet gårdmiljø byder jer velkommen ved ankomsten til boligen.

Fra entreen på nord/vest siden af huset, er der adgang til husets første toilet og et stort køkken med spiseplads samt husets store stue med brændeovn. Fra køkkenet er der adgang til spisekammer og en mindre entre/baggang.

For enden af stuen er der et værelse, en mindre fordelingsgang der giver adgang til badeværelse, endnu et værelse samt et stort bryggers. Der er en mindre carport og garage tilhørende huset.

Huset indeholder altså 2 værelser, med god mulighed for at etablere endnu et værelse på husets 1. sal på op til hele 64m2 hvilket vil bringe det samlede boligareal op på 224m2.

Når man går ud gennem husets bryggers på husets syd/øst side og kommer ud i gården, fornemmer man den ro der kendetegner Møn. Hyggeligt og afslappet gårdmiljø forlænget af en overskuelig og naturlig have med et lille væksthus, haveskur og flere store smukke træer.

Lad fred og ro sænke sig, nyd udsigten over hækken hvor de åbne vidder strækker sig og giver plads til de store tanker.

Under 15 minutter til motorvejen ved Farø og til Møns hovedby Stege, hvor man finder den ægte købstadshygge med alle fornødenheder til rådighed.

Beliggenhed

Fanefjordgade 35, 4792 Askeby

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.