Fanefjordgade 90

995.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Utrolig flot ejendom med masser af plads, og en dejlig udsigt over de åbne marker!!

Søger du et fristed du kan komme hjem til og slappe helt af efter de travle hverdage? Så er denne ejendom nok lige noget for dig! Ejendommen ligger op til de åbner marker i Askeby. En lille hyggelig by på Møn hvor du har dagligdagens nødvendigheder som indkøb, folkeskole, pizzaria mm. indenfor få minutters kørsel. På Møn finder du masser af gode muligheder for aktiviteter til hele familien. Fantastiske naturområder der kan besøges, gode strande, Møn is, tirsdags marked om sommeren i Stege by hvor du også kan klare de større dagligdagsindkøb og meget mere!

Huset er fra 1904 og er opført i mursten og forsynet med et flot tegltag. Boligen rummer i alt 204m2 fordelt på 1,5 plan. Rumfordelingen  i stueplanet er som følger: Entre, rummelig stue i åben forbindelse med køkkenet, et værelse der ligger op til stuen der lige nu bliver brugt som tv stue, godt bryggers med plads til vaskesøjle opgang til førstesalen, badeværelse, disponibelt rum og en utrolig god udestue der kan bruges året rundt, du kan både herfra og stuen af træde ud på terrassen og haven.

På 1. salen er der at finde: Rummelig repos og 3 gode værelser.

Huset fremstår rigtig flot og er løbende blevet moderniseret og istandsat.

Grunden er på 690m2 og med huset bygget midt på grunden har man foran anlagt en god indkørsel samt forhave. På bagsiden har man også en hyggelig have og dejlig terrasse hvor man kan nyde aftensolen. Herudover er der et godt stort udhus, et skur og et drivhus. Hele grunden er indhegnet så meget optimal for hundeejere.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Fanefjordgade 90, 4792 Askeby

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.