Figenvej 146, Næstved

· Villa · Solgt
Solgt

Detaljer

Ønsker I at bo tæt ved skøn natur og alle de nødvendige faciliteter for en moderne familie. Så er huset her med 5 gode værelser og tæt ved sti-systemer.

Stor velholdt villa beliggende i pragtfuldt og populært område, tæt ved svømmehal, uddannelsesinstitutioner og Rønnebæks fælled. I gåafstand har du fantastisk natur med søer, frømoser og folde med får samtidig med at man er tæt på Næstved centrum.

173 kvm flot villa, velindrettet med store lyse rum. Nem at vedligeholde med bl.a. murede gavle, nyere vinduer, nyere gasfyr m.v.

Villaen indeholder, god entre med skabe og med adgang til nydeligt gæstetoilet. 3 gode værelser samt nydeligt badeværelse med såvel kar som brus.  Stort praktisk bryggers med varmeinstallation, flisegulv m.v. Lyst nyere køkken med masser af bordplads og stor spiseplads. Dobbelt glasdøre mod spisestue. Spisestue i åben forbindelse med stor lys opholdsstue med effektiv nyere pille-brændeovn. Herfra udgang til solrig terrasse og have. Separat værelsesafdeling med stort soveværelse samt garderobeværelse/kontor.

Der er hvidmalede profillofter, faste tæpper i værelser, flotte trægulve samt fliser i resten. Alt fremtræder velholdt. 

Skøn stor og ugenert have med lidt høj-bede, 2 dejlige terrasser, hvoraf den ene er overdækket samt overdækket areal/aflukke. Stor muret garage og sten-befæstet indkørsel med flot hegn og belysning.

Kontakt venligst Fairmægler på 21 30 40 21 for aftale af besigtigelse.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Figenvej 146, 4700 Næstved

Flemming Bentzon

Ejendomsmægler og Daglig leder Næstved

+45 21304026

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.