Florke Strandvej 12, 4760 Vordingborg

2.795.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

BELIGGENHED, BELIGGENHED, BELIGGENHED – med Bøgestrømmen og skoven som nabo.

Sjældent udbudt og ugeneret ejendom, beliggende i 2. række til vandet med udsigt til Storstrømsbroen i et af de mest eftertragtede områder i Nyråd!

Det her er uden tvivl et oplagt emne til den kræsne køber som sætter pris på vandudsigt, spændende planløsninger, stisystemer langs vandet, sanketure i Vintersbølleskoven og som samtidig ønsker at være i kort afstand til Vordingborg centrum og motorvejen.

En ejendom med en beliggenhed hvor alt går op i en højere enhed med 100% fokus på livskvalitet. Den nye ejer af Florke Strandvej 12, Vordingborg får alle hverdagens herligheder kombineret med kort afstand til løsningen af hverdagens logistiske udfordringer (skole, daginstitutioner, motorvej, indkøb, shopping, kultur, restauranter og meget mere.)

Boligen er opført i 1940 og er løbende blevet moderniseret og renoveret med bl.a. udskiftning af vinduer, bad og køkken.

Boligarealet er 140m2 incl. en fantastisk helårs udestue på 18m2. Boligdelen er optimalt udnyttet med rummelig entre. Husets absolutte hjerterum er stuen som er i åben forbindelse med spisestuen med brændeovn og stort vinduesparti mod haven og Bøgestrømmen. Køkkenet ligger i hævet niveau fra stuen og er ligeledes med vandudsigt og indrettet med alle moderne faciliteter samt 2 ovenlysvinduer, der giver et fantastisk lysindfald. Denne planløsning bryder rummenes fordeling på en spændende arkitektonisk måde. Fra køkkenet er der 2 mindre værelser hvor af det ene har udgang til ældre terrasse. Badeværelse med varme i gulvet, bruser, toilet og håndvask. Lækkert soveværelse med indbyggede skabe, stort vinduesparti med vandudsigt og direkte udgang til lækker hævet og overdækket træterrasse med udendørs pejs.

Grunden er højt beliggende og rummer ikke mindre end 1.256m2. Haven er velbeplantet, lukket og solrig med hække, træer, æbletræer og skønne terrasseområder.

Endvidere stenbelagt indkørsel med større dobbelt garage.

Nær ejendommen er der stisystem ned til vandet og skoven, hvor du kan nyde en lang gåtur eller blot sidde og koble af og nyde den betagende udsigt fra Farøbroen til Storstrømsbroen. Det er ren terapi for sjælen.

Motiverne for at erhverve sig en unik bolig som denne kan være mange. Mærk stemningen, se detaljerne og ikke mindst udsigten, området og naturen!

Grib chancen – Ring allerede nu og bestil din personlige fremvisning på 20 30 61 20.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Florke Strandvej 12, 4760 Vordingborg

Dokumenter

Brian Henriksen

Ansvarlig for fremvisninger og bygge / gennemgang af boliger for sælger

40856328

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.