Frugthaven 34, 4760 Vordingborg

800.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

ÆLDRE SOMMERHUS MED EN SÆRDELES GOD BELIGGENHED OG VANDUDSIGT!

Bakkebølle Strand som ligger kun 5 minutter fra motorvejen mod København, er et skønt sommerhusområde ved Sjællands sydlige kyst. Det har en skøn beliggenhed nær strand og natur. Fra området er der også kun 7-8 minutters kørsel til Vordingborg Centrum, hvor du kan opleve den gamle slotsruin og gåsetårnet, du finder også massere af indkøbsmuligheder, restauranter og flot gågade med massere af liv.

Sommerhuset er beliggende KUN få minutter fra vandet og stranden! Ved Bakkebølle Strand kan du bade flere steder fra badebro, ligesom området byder på skøn natur med mulighed for at bruge vandet aktivt også. Området byder også på et bådelaug hvor man kan have sin båd liggende for et mindre beløb.

Sommerhuset som er fra 1968 er opført i gasbeton og forsynet med et eternittag. Boligen rummer 84m2, og rumfordelingen er som følger: Entre, badeværelse med brus, køkken og stue med udgang til terrasseområde. På 1. salen finder man repos, gæsteværelse samt stort soveværelse med udgang til altan hvor du bliver mødt af en SUVERÆN udsigt udover området og til vandet.

Opvarmes ved en pejs placeret i stuen.

Grunden er på hele 1.340m2, og trænger generelt til en kærlig hånd.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Frugthaven 34, 4760 Vordingborg

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.