Gåbense Strandvej 61 ST TH, 4840 Nørre Alslev

1.995.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

FANTASTISK EJENDOM I DE SKØNNESTE OMGIVELSER PÅ NORDFALSTER!

Fristes I af maritime omgivelser og historiens vingesus, så har I alletiders chance for at blive de lykkelige ejere af en ideel anpart på hele 298 kvadratmeter i den charmerende, gamle Gåbense Færgegård, som i dag er fredet.

I bosætter jer i første række til vandet med mulighed for egen kajplads ved lystbådehavnen. I bliver en del af et hyggeligt landsbymiljø og kan i bil let nå hverdagens fornødenheder såsom skole, daginstitution, sportsfaciliteter og indkøb. I nærområdet værdsættes det enestående vue til havets blå bølger samt den ro, der følger med så naturskøn en beliggenhed.

Inden døre udfolder boligen sig med herskabelige islæt, som vidner om flere generationers leben. Den hjemlige atmosfære understreges yderligere af tre brændeovne, der kan optændes på kølige dage.

Stueplanet tilgodeser familien med børn i alle aldre, som kan fordele sig på legeværelser, hobbyrum og soveafsnit. Med i alt syv indretningsvenlige værelser og tre disponible rum synes anvendelsespotentialet uendeligt – der skal nok være plads til enhver smag og interesse. Badeværelset tager sig endvidere fint ud med en bruseniche til morgenens begyndelse.

Dagligdagsrutinerne udspiller sig med madlavning i det funktionelle spisekøkken, hvor de voksne tryller ved gryderne, mens børnene lægger sidste hånd på lektierne ved spisebordet. Når alle er mætte, rykkes aftenshyggen ind i de to stuer en suite, der kan etableres som henholdsvis en større spisesektion, hvor middagsgæster trakteres, samt et komfortabelt sofahjørne til afslappende stunder foran fjernsynet. Hjemmet afrundes af yderligere to værelser samt et disponibelt rum på førstesalen.

Udendørs er grunden delt op, således at I får omtrent 1.000 kvadratmeter have, hvor de grønne fingre kan aktiveres. Foretrækker I at dase i skyggen med en god bog, er dette ideelt at gøre på terrassemiljøet, hvor I ligeledes kan tilberede aftensmaden under åben himmel. Værd at nævne er desuden den private parkering ved huset.

Beliggenhed

Gåbense Strandvej 61, 4840 Nørre Alslev

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.