Gærdesmuttevej 6, 4873 Væggerløse

3.695.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

SÆRDELES VELBELIGGENDE VILLA/FRITIDSHUS – BELIGGENDE I 1 RÆKKE MED UDSIGT TIL ØSTERSØEN PÅ EN 2.816 M2 NATURGRUND!

EN EKSKLUSIV OG SJÆLDEN MULIGHED – OGSÅ FOR AT BYGGE TIL FAMILIEN!

Det er en sjældenhed at der bliver udbudt huse som er beliggende i 1 række i Marielyst, og hvor man rent faktisk har direkte havudsigt både inde og ude, men nu har Fairmægler fået æren af at præsenterer denne helt unikke beliggenhed i Marielyst – Gærdesmuttevej 6! Her får i definitionen af udsigtssommerhus direkte til Østersøen!

Med denne beliggenhed har du stranden i baghaven, og du er kun 5 minutters kørsel fra Marielyst torv, hvor du finder alt til dagligdagen, fx. Netto, Rema1000, restauranter, cafeer og meget mere. De praktiske indkøb kan klares med en gåtur på 800 meter til Aldi.

Huset har været gået i arv gennem generationer, og der er derfor tale om en sjældent udbudt perle.

Nuværende ejer har brugt huset hele året og derfor er huset registeret som et helårshus, men det kan sagtens ændres til fritidshus såfremt en potentiel køber ønsker dette.

Sælger har siden energimærket blev udarbejdet i 2014, udskiftet varmekilden til en luft til vand varmepumpe og brugte i 2018 for samlet 13.928 kr. strøm.

Huset er opført i 1935 og rummer 90m2 bolig man er højt hævet, bygge på en sand bakke, hvilket gør udsigten ekstraordinær god. Sommerdagene her er en totaloplevelse i en klasse for sig.

Indeholder: Rummelig Entre. Stue med brændeovn i åben forbindelse med spisestue, et skønt rum med højt til loftet, og gode vinduespartier med direkte udsigt til Østersøen. 2 fine soveværelser. Køkkenafdeling med alle hårde hvidevarer. Badeværelse med gulvvarme, toilet, bruser, håndvask og mulighed for tørretumbler og vaskemaskine.

Indbo og inventar medfølger ikke i handlen.

Den 2.816m3 grund er et kapitel for sig selv og bør opleves for her er en helt unik plantagefølelse og man har stisystem direkte ned til diget, vandet og stranden. Grunden er bred mod vandet, og udsigten fra ejendommen er fuldkommen suveræn og smuk på enhver måde.

Hvad enten en køber vil moderniserer nuværende hus eller bygge helt nyt så er alle mulighederne her, for grunden er så suverænt god, at den kan bære det lækreste fritidshus man kan forestille sig – og måske endda et ekstra hus til familien.

Det her er i en klasse for sig selv – velkommen til!

Ring på 21 31 31 32 og bestil din personlige fremvisning.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Gærdesmuttevej 6, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.