Gartnervænget 22, 4863 Eskilstrup

1.135.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Velkommen til Gartnervænget 22, Ønslev 4863 Eskilstrup – boligen og området der henvender sig til de fleste mål- og aldersgrupper.

En solid og gedigen 1 plans villa på hele 140m2 bolig – med 2 toiletter, 4 værelser og en nyere 25 m2 udestue  – beliggende i roligt og børnevenligt område forenden af lukket vej. 

-Ejendommen kan anvendes som flexbolig!

I Eskilstrup finder du alt, hvad du og din familie har brug for; skole, børnehave, vuggestue, købmand, pizzaria, sund fritid i form af masser’ af aktiviteter for store og små både ude- og indendørs, tryghed, et godt sammenhold, aktivt foreningsliv, jobs i nærheden – og direkte tilkørsel til den nye motorvej og til motorvej E47 som betyder, at man kan være i Kbh indenfor 1 time. Endvidere er der kun ca. 12 km kørsel til Nykøbing Falster centrum. 

Ejendommen er opført i 1978 og er løbende renoveret og moderniseret med respekt for huset oprindelse heriblandt kan nævnes: udskiftning af køkken, vinduer, nye murstensfuger fra december 2018, badeværelse fra ultimo 2017, nyere brændeovn fra 2013. Loftrummet er isoleret med 300mm. Fantastisk udestue på 25m2 som forlænger sommermånederne.  

Boligen er med sine 140m2 bolig meget velindrettet og indeholder: Dejlig lys entre med gæstetoilet. Skønt svane køkken fra 2011 med alle hårde hvidevarer og mulighed for spiseplads. Bryggers med god skabsplads, mulighed for vaskemaskine og tørretumbler og adgang til loftrum. Indbydende og lys spisestue i åben forbindelse med stuen med brændeovn. Fra stuen er der adgang til udestuen hvor både forårs-sommer og efterårsmånederne kan nydes i fulde drag. Fordelingsgang med 4 gode soveværelser. Badeværelse fra december 2017 med gulvvarme, toilet, bruser og håndvask.

Der er etableret Nilan ventilationsanlæg i huset som giver et godt indeklima. 

 Grunden er med nem vedligeholdelse her kan i roligt sidde på terrassen og nyde de lune sommeraftener med et glas kølig vin i hånden og betragte børnene der spiller bold i haven.

Leder du efter et hus, som understøtter en varm og ægte livsform, så er det lige her.

Ring på 23 28 79 59 og bestil din personlige fremvisning.

Beliggenhed

Gartnervænget 22, 4863 Eskilstrup

Dokumenter

Brian Henriksen

Ansvarlig for fremvisninger og bygge / gennemgang af boliger for sælger

40856328

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.