Gl Præstøvej 30, 4735 Mern

695.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

CHARMERENDE VILLA I MERN MED EN STOR GRUND FYLDT MED MULIGHEDER! 

Mern er en hyggelig lille landsby beliggende ca. 10 kilometer fra Vordingborg Centrum på sydsjælland. I byen finder du folkeskole fra 0-6 klasse, børnehave, fritidsklub/SFO, lille lokal købmand hvor de daglige indkøb kan klares og lokal idrætsforening – Generelt set alt det du skal bruge i din daglig dag. Skal der handles stort ind kan dette klares i Ørslev, Stensved eller Præstø som ca. ligger 7-8 minutter fra Mern, her finder du Fakta, Rema1000, Aldi, MENY og Netto.

I Mern er der også muligheder for massere af smukke gåture på den smukke eng, som der er stisystemer til nær huset. Dette er virkelig noget som bør opleves!

Huset er oprindeligt opført i 1924, men er blevet opdateret løbende gennem nuværende ejers tid. Huset rummer 133m2 bolig, og rumfordelingen er som følger: Stor entre, stor badeværelse med bruseniche, lyst køkken, hyggelig stue samt værelse/evt kontor. På 1. salen finder man yderligere 3 gode værelser.

Til huset er der opført carport som trænger til en kærlig hånd, samt en dejlig isoleret havestue hvor man kan sidde i ly og hygge sig i alt slags vejr.

Huset opvarmes af velholdt gasfyr.

Ejer har gennem længere årrække udlejet huset til nær familie. Huset står nu tomt, og kan overtages med kort varsel.

Grunden er på hele 2.808m2 og byder på et hav af muligheder hvor kun fantasien sætter grænser.

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt os på 20 30 61 20 og book din personlige fremvisning.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Beliggenhed

Gl Præstøvej 30, 4735 Mern

Dokumenter

Mikas Olsen

Daglig Leder Vordingborg

24525552

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.