Gl Vordingborgvej 20, 4772 Langebæk

750.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

FLOT VELINDRETTET 1-PLANS VILLA I SKØNNE LANGEBÆK!

Går du og overvejer at købe hus, så finder du her et skønt lille hus som er perfekt til en mindre familie. Huset på 141 kvm ligger på en 858 kvm grund med terrasse, stor indkørsel med mulighed for at parkere flere biler, et godt stort udhus og en nem og overskuelig have. Huset ligger i Langebæk som er en lille hyggelig by med kun ca. 5 minutters kørsel til nærmeste indkøbsmuligheder, skole, sportsinstutitioner mv. som ligger i de nærliggende byer Stensved og Kalvehave, herudover har man også kun 7-8 minutter til motorvej E47 mod København.

Ejendommen ligger rigtig tæt på Langø havn hvor man har mulighed for at have en båd stående til en pris på 500kr om året hvilket næsten ikke kan findes billigere. Herudover ligger der en rigtig hyggelig skov lige over for huset, hvor man frit kan gå ture og stresse af.

Huset er opført i 1956 og rummer hele 141m2 bolig. Rumfordelingen er som følger: Entre, fordelingsgang, bryggers, lækkert køkken-alrum, stor tilbygget stue med et fantastisk lysindfald, 4 gode soveværelser samt et badeværelse med bruseniche.

Fra havesiden er der nedgang til en kælder med plads til opbevaring.

Fra stuen har man udgang til en dejlig terrasse.

Boligen opvarmes ved et oliefyr.

Til huset er der opført en god carport på 15m2 samt et udhus på 6m2.

Grunden er på 858m2, og er anlagt med en god stor indkørsel, forhave samt en nem og overskuelig have.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Gl Vordingborgvej 20, 4772 Langebæk

Dokumenter

Mikas Olsen

Daglig Leder Vordingborg

24525552

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.