Gråpilevej 34, 4873 Væggerløse

850.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Her emmer det af idyl og gamle minder fra den gang da familien var samlet i sommerhuset, langt væk fra dagligdagen med stress og daglige gøremål.

Fairmægler Lolland-Falster har æren af at byde velkommen til et naturskønt beliggende "retro-fritidshus" på Gråpilevej 34.

Området som fritidshuset er beliggende i er et af de mest attraktive i Marielyst, eftersom du er i gåafstand til det pulserende Marielyst torv, strandstrøg, indkøbsmuligheder, restauranter, aktivitetsmuligheder og meget mere. 

Så drømmer du om en beliggenhed hvor du er uafhængig af din bil og hvor det er muligt at kunne gå op til Marielyst torv og nyde en bøf og en god flaske rødvin en varm sommeraften? Så er denne beliggenhed helt sikkert noget for dig! 

Fritidshuset er opført i 1972, med et boligareal på 72m2, beliggende på en 1.198m2 ugeneret grund ned nem vedligeholdelse.  

Boligen indeholder: Entre med god plads til opbevaring. 3 gode værelser i forlængelse af hinanden. Badeværelse med bruser, toilet og håndvask. Retro køkken med opvaskemaskine. Køkkenet er i delvis åben forbinelse med spisestue og stue. 

Endvidere er der også vaskemaskine i huset.

Fra stuen er der udgang til dejlig delvis overdækket flisebelagt terrasse. 

Envidere udhus på 7m2 med mulighed for opbevaring af haveredskaber mm. 

Indbo og inventar medfølger bortset fra personlige effekter.

Retro og originalitet går hånd i hånd. 

Ring til os nu på 23 28 79 59.

 Vi glæder os til at vise dette dejlige fritidshus frem for jer og ruske lidt op i delvis glemte minder fra "dengang".

Beliggenhed

Gråpilevej 34, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.