Granvej 28, Fensmark, 4684 Holmegaard

1.695.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Charmerende og hyggelig villa på rolig villavej i Fensmark. 238 kvm gulstensvilla oprindeligt fra 1969 men løbende moderniseret, så den nu bl.a. har et C Energimærke (lavt varmeforbrug),  nyere vinduer og god isolering, Huset opvarmes ved naturgas og brændeovn. Villaen er i 2 plan så med 119 kvm god bolig i stueplan og 119 kvm højloftet underetage, er der god plads til familien.

Boligen er velindrettet med entre kombineret med fordelingsgang og trappe til underetage. 2 fine børneværelser samt soveværelse. Lys dejlig vinkelopholdsstue med kæmpe vinduesparti, Morsø brændeovn og udgang til skøn sydvendt terrasse. Dejligt køkken med flisegulv og i delvis åben forbindelse med stuen. Nydeligt brusebadeværelse.

I stueplan er der hhv. trægulve og fliser samt træprofillofter samt gipsonitlofter. 

Underetagen er indrettet med brusebadeværelse, depotrum, stort disponibelt rum på 20 kvm samt endnu større disponibelt rum på ca. 31 kvm. Vaske-/fyrrum med fhv nyere gasfyr samt yderligere disponibelt rum. Alle disp. rum er med god lofthøjde og vindue. 

Til ejendommen hører 750 kvm hyggelig have. God indkørsel og ikke mindst en muret dejlig garage. Brænde- og haveskur samt dejligt drivhus med lækker vindrue. 27 kvm skøn sydvendt solrig terrasse i niveau med opholdsstuen. Ydermere hyggelig lille morgenterrasse. 

Fensmark er kendetegnet med gode indkøbsfaciliteter, skole m.v. 5 minutter til Næstved Storcenter, 10 minutter til Næstved centrum og nemt til motorvejen mod København.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Beliggenhed

Granvej 28, 4684 Holmegaard

Dokumenter

Louise Ninna Sandner

Ejendomsmægler og Daglig Leder Næstved

+45 30363484

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.