Halfdan Rasmussens Vej 60, 4700 Næstved

3.375.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Skøn Eurodan villa, opført i 2016 i flotte materialer og med supergod indretning for børnefamilien. Vil I slippe for bøvl og usikkerhed med at bygge selv, og flytte ind i løbet af kort tid, så er denne villa lige noget for Jer.

Villaen er opført i et plan i flotte changerende sten og med tag, træværk og vinduer i afstemt farve. Vel-anlagt have med stor syd-vest vendt fliseterrasse samt nyt lækkert drivhus. Integreret dobbelt carport samt isoleret udhus.

Boligen er godt indrettet med lys entre med adgang til funktionelt bryggers med god skabsplads og alt teknik gemt pænt væk i hvide skabe. 2 store børneværelser på hver ca. 12 kvm. Børneafdelingen har naturligvis eget brusebadeværelse i lys stil med skabe m.v.

Lækkert stort køkken/alrum med flot hvidt køkken, gode hårde hvidevarer (herunder fuld loft-integreret emhætte). 2 "hurtige" siddepladser til ungerne og ellers plads til stort spisebord. Herfra åben adgang til lys opholdsstue med loft til kip. Høje vinduer i gavlen giver et fantastisk lys i rummet. Fra såvel alrum som opholdsstue er der udgang til terrasse og have. Fra alrum er der adgang til ekstra værelse/kontor. Separat voksenafdeling med rummeligt soveværelse med skabsvæg. Lækkert lyst brusebadeværelse med kæmpespejl.

Der er i hele huset brugt de samme klinker til gulvene, ligesom trægulve ligeledes er ens. Flotte hvide gipslofter med integrerede spots overalt. Hele huset er nymalet indvendigt og derfor klar til indflytning.

Denne villa er central beliggende i den nyere del af Digterkvarteret Næstved, i en attraktiv og børnevenlig udstykning tæt på indkøbsmuligheder, attraktiv skole, daginstitutioner, skovområde samt et varieret udbud af fritidsaktiviteter. Her er I omgivet af smuk natur, og blot en lille cykeltur fra hoveddøren finder i Klosterskovens grønne områder. Der er nem adgang til den nye omfartsvej. Ligeledes er der ti minutter på cykel til Næstveds centrum..

Vil I med på en fremvisning? Så kontakt fairmægler på 21 30 40 26!

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Beliggenhed

Halfdan Rasmussens Vej 60, 4700 Næstved

Dokumenter

Louise Ninna Sandner

Ejendomsmægler og Daglig Leder Næstved

+45 30363484

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.