Hasselvænget 27, 4873 Væggerløse

1.245.000 kr · Fritidshus · Til salg

Detaljer

Velkommen til Hasselvænget 27, et pragtfuldt og solidt stensommerhus på 113m3 bolig, med 3 soveværelser og en 20m2 udestue – beliggende i Marielyst på en dejlig læfuld og solrig grund med blot ca. 500 meter til den kilometer hvide sandstrand. 

– Marielyst en perle ved Østersøen indeholder alt hvad et feriehjerte begærer. Her ligger mange spændende spisesteder og butikker, så du har et væld af indkøbsmuligheder. Området byder derudover på mange aktivitetsmuligheder for hele familien. Hvad med at svinge armen til en omgang bowling, minigolf eller for dig, der er til action, så snup en tur i gokart, paintball-banen eller Fun and Golf Park. 

Stue og køkken ligger i åben forbindelse med hinanden og den murede pejs med brændeovnsindsats er placeret, så man har god nytte af dens varme hvor end man er, rummet bliver hurtigt det naturlige centrum for huset, hvor man mødes og hygger. Herfra er der udgang til udestuen hvor både forårs-sommer og efterårsmånederne kan nydes i fulde drag. Husets dejlige fliseterrasse, ligger i forlængelse af udestuen. Terrassen er delvist overdækket, solrig det meste af dagen og med frit udsyn til den 1.000 m2 grund,  her kan man nyde udendørslivet i hele sommerhalvåret og der er rig mulighed for boldspil for hele familie.

Her er endvidere tre gode værelser, et badeværelse med gulvvarme, bruser, toilet og håndvask, rummelig entre og disponibelt rum med mulighed for vaskemaskine. 

Nuværende ejer bor i huset hele året huset opvarmes med varmepumpe, elpaneler og pejs med brændeovnsindsats og er derfor velegnet til ferieliv året rundt og ideelt som seniorbolig såfremt man opfylder kravene herom og har tilladelse fra kommunen.

Indbo og inventar medfølger ikke i handlen.

Huset er beliggende i et stille område hvor hovedparten af naboerne har ejer deres huse i mange år og hvor der er en del der bor i dem hele året.

Til huset hører også 2 udhuse med plads til diverse opbevaring samt carport med plads til bilen. 

Alt i alt er det et rigtig fint og velbeliggende fritidshus med nem vedligeholdelse og god plads til familien!

Lyder det som noget for dig? Så kontakt os nu på 21 31 31 32 og book din personlige fremvisning allerede i dag!

Beliggenhed

Hasselvænget 27, 4873 Væggerløse

Dokumenter

Brian Henriksen

Ansvarlig for fremvisninger og bygge / gennemgang af boliger for sælger

40856328

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.