Hasselvænget 4, 4760 Vordingborg

1.545.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Trygge og solide rammer i fredelige omgivelser til børnefamilien i attraktive Nyråd.

Her får I muligheden for at skabe nogle fantastiske rammer for jeres familie.

Tilbage i 1682 bestod Nyråd af 7 gårde, det er længe siden nu og idag er Nyråd en attraktiv pendlerby, tæt på motorvej, med daginstitution, indkøbsmuligheder, Hulemosesøen og den altid skønne Sydsjællandske natur lige uden for døren. Hvad enten man er til løb, cykling, vandsport eller bare til en rolig gåtur, så er man midt i et landskab der indbyder til aktivitet.

Den gamle jernbane ”Kalvehavebanen”, var en jernbane som gik fra Vordingborg til Kalvehave lige syd for Nyråd, den blev nedlagt tilbage i 1959 og er siden blevet omdannet til en sikker sti og hovedfærdselsåre for cyklister til og fra Vordingborg som kun er 10 minutter og 3,5 km væk.

Huset er opført i 1966 af nuværende ejer. Rammerne fejler intet i dette solide og tidstypiske hus. Huset trænger til en generel opdatering, hvis man ønsker et mere moderne udtryk, men er ellers meget velholdt.

Fra husets entre går man videre ind i en større fordelingsgang, herfra er der adgang til 3 værelser, badeværelse, køkken, stue og den flotte trappe til 1. sal.

Gulvene i stueplan er udført i flot og vedligeholdt stavparket.

Stuen er stor og lys og med et stort vinduesparti samt havedør ud mod haven. Her er der en oplagt mulighed for at ”forlænge” stuen med en stor terrasse direkte mod vest og aftensolen. Væggene er flydende i stueplan, så du selv kan indrette rummene som du gerne vil.  

På husets 1. sal er der yderligere 2 værelser, toilet og en stor og højloftet stue med en sydvendt altan.

I denne stue kunne man med fordel fjerne gipsloftet og lave loft til kip med fritlagte spær.

Til boligen hører et fritliggende værksted med gode muligheder og plads til at udfolde sine kreative evner, lappe børnenes cykler, skrue på en knallert eller motorcykel.

Husets have er nem, overskuelig og efterlader god tid til hyggeligt samvær med familien.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Plantegning #5

Beliggenhed

Hasselvænget 4, 4760 Vordingborg

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.