Hirsevænget 2, 4760 Vordingborg

1.400.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

På en stille og lukket villavej ligger denne velholdte villa i et område med skov og natur som nabo, samtidig med at det børnevenlige kvarter giver dig kort afstand til hverdagens fornødenheder. Huset er med sine 129 m2 i et plan det oplagte valg for børnefamilien, der samtidig får en lukket have, hvor fridagene kan nydes ugeneret.

En lang indkørsel fører op til villaen, som har et klassisk udtryk med sin gulstensfacade og hvide rammer om vinduerne. Der er indgang via bryggers eller entré, som glider over i en fordelingsgang, der giver adgang til husets tre værelser. To af værelserne har faste skabe, hvoraf det ene har skabsvæg i hele rummets bredde med skydelåger for et elegant udtryk. I samme afdeling som værelserne ligger det hvide flisebadeværelse med badekar og muret bruseniche.

Spisekøkkenet er indrettet med rigelig bord- og skabsplads, og med dobbelt køle- og fryseskab, integreret kogezone i bordpladen og hævet ovn er det tydeligt, at her er madlavningen prioriteret. Tilstødende køkkenet ligger vinkelstuen, som modtager et gavmildt lysindfald takket være de store vinduespartier. Skyd glasskydedøren til side og træd udenfor på den vestvendte terrasse eller slå de dobbelte terrassedøre op til den sydvendte terrasse.

De to terrasser sørger for, at der altid er et solrigt spot at sætte sig. På den vestvendte terrasse er der desuden delvis overdækning. Haven er lukket og holdt helt enkel for mindst mulig vedligehold.

Fra adressen er der kun ti minutters gang til vandet og kun omtrent 300 meter til skoven, så beliggenheden må siges at være naturrig. Der er kort afstand til indkøbsmuligheder, mens du i Vordingborg finder flere skoletilbud og dagsinstitutioner.

Skal dette være dit nye hjem? Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Beliggenhed

Hirsevænget 2, 4760 Vordingborg

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.