Holsteinborgvej 209, 4243 Rude

595.000 kr · Rækkehus · Til salg

Detaljer

I det skønne Bisserup tæt ved skoven, tæt ved vandet samt tæt ved Holsteinborg Gods, ligger denne æld gamle beboelse, oprindeligt fra 1821. Opført som "industri-hus", hvor der blev produceret kakler, nu indrettet med 81 kvm charmerende beboelse som enten kan bruges som helårsbolig eller som flexbolig.

Huset er opført med bindingsværk, ældre vinduer, eternittag og ligger på en 1.283 kvm stor hyggelig grund. Huset er sammenbygget med naboen, der er i samme stil.

Boligen er indrettet med en lille "fin" entre. Hyggelig og rummelig opholdsstue med dejligt lysindfald, synlige bjælker og brændeovn . Rummeligt soveværelse med videre adgang til mindre værelse/kontor. Ældre spisekøkken som passer i stil med resten af huset. Herfra adgang til fadebur. Baggang/bryggeres med adgang til loft. Pænt badeværelse med hvide fliser og i fornuftig størrelse. 

Opvarmning sker ved hhv centralt placeret brændovn samt 2 godt placerede varmepumper. 

Huset er løbende vedligeholdt og har været beboet af den samme familie i over 50 år. Så alt er lavet med omtanke for huset. Her er der således gode muligheder for skønne ture på vandet eller i skoven. Huset er bevaringsværdigt i klasse 3 (for nærmere info, kontakt Fairmægler).

Kontakt venligst Fairmægler på 21 30 40 26 for aftale af besigtigelse.

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Holsteinborgvej 209, 4243 Rude

Dokumenter

Louise Ninna Sandner

Ejendomsmægler og Daglig Leder Næstved

+45 30363484

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.