Tarupvej 49, 4700 Næstved

875.000 kr · Ejerlejlighed · Til salg

Detaljer

Med 51 m2 godt udnyttet boligareal og 18 m2 udestue, er denne bolig perfekt til seniorerne, der gerne vil skære ned på pladsen, den enlige, der ikke har tid til at holde en stor have eller den unge, som for første gang skal ud og bo for sig selv.

Boligen er praktisk indrettet, så der ikke er nogen kvadratmeter, der går til spilde. Nuværende ejer, har opdateret boligen rigtig flot – Alle vægge, karme og lofter er malet indenfor det sidste år, alle indvendige døre er skiftet og køkkenet er installeret i 2017. I køkkenet, har man haft fokus på funktionalitet og et moderne udtryk – Lågerne er hvide, bordpladen sort og her er god opbevaringsplads. 

I soveværelset, er der god plads til en dobbeltseng og her er tillige indbyggede skabe. Stuen er lys og indbydende med plads til både spiseplads og sofagruppe. Herfra er der udgang til den meget anvendelige udestue, som man kan indrette til en ekstra stue eller større spisestue, til når hele familien kommer til jul. Her er desuden et godt brusebadeværelse med nyere badeværelsesmøbler.

Beliggenheden er også helt ideel, da man på gåben på kun 5 minutter, kan komme til indkøb, offentlig transport eller hente børnebørn fra Kobberbakkeskolen eller de omringliggende institutioner. Har man lyst til en tur i svømmehallen eller til at svinge ketcheren til en gang tennis, er både Næstved Svømmehal og Næstved Tennis Klub beliggende små 300 meter væk. 

Har vi fanget jeres interesse, så kontakt os allerede i dag på 21304021 for en fremvisning!

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Tarupvej 49, 4700 Næstved

Dokumenter

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.