Jenstrupvej 4B, Hyllinge, 4700 Næstved

95.000 kr · Helårsgrund · Til salg

Detaljer

Drømmer I om, at bygge jeres eget hus, men synes at grundpriserne i bl.a. Næstved er for dyre? Så se med på denne byggegrund – tilmed kan I glæde jer over en eminent beliggenhed i Hyllinges hyggelige landsbymiljø, hvor børnene trygt kan vokse op i idylliske omgivelser.

I kommer til at bo med gåafstand til Lille Næstved Skole, afdeling Hyllinge samt Vesthallen, der rummer fine idrætsfaciliteter. Desuden er Hyllinge Børnehus mindre end 600 meter fra adressen, og blot lidt længere nede af gaden går bussen. Samtidig tager køreturen til stranden blot ti minutter, mens I kan være i Karrebæksminde eller Næstved på godt et kvarter.

Grunden udgør 2.078 m2 og kan bebygges op til 25% jf. lokalplanen. Har man lyst til at bygge to separate boliger, er der også mulighed herfor. 

Tidligere har grunden været benyttet til hestefold. Der er derfor heller ikke trukket forsyningsledninger ind på grunden. (Forsyningsledninger er dog ført til skel)

Opfører man et lavenergihus, kan man få dispensation fra tilslutning fra det lokale fjernvarmeværk – Det er derfor kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken miljøvenlige opvarmningsform man ønsker i sit nye hus!

Bor man allerede i området, men drømmer om lidt mere have eller plads til at have nogle husdyr gående, så kan det også sagtens lade sig gøre – der er på grunden allerede indrettet lille stald med to hestebokse og et ekstra rum til f.eks. opbevaring af foder.

Har vi fanget jeres interesse, så kontakt fairmægler på 21 30 40 21! 

Beliggenhed

Jenstrupvej 4B, 4700 Næstved

Louise Ninna Sandner

Ejendomsmægler og Daglig Leder Næstved

+45 30363484

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.