Jes Jessensgade 78, 4800 Nykøbing Falster

2.795.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

KOM OG SE – EN OPLEVELSE VENTER!

En helt igennem unik og anderledes ejendom hvor der er kælet for detaljerne og en skøn planløsning med plads til den store familie. Overalt i boligen er der tænkt på lysindfald, spændende vinkler og skønne terrassearealer. Boligen og beliggenheden byder på et væld af lækre løsninger, som er med til at gøre familielivet komfortabelt!

Ejendommens samlede 252 m2 udfolder sig via stueplan, 1 sal og en yderst anvendelig kælder!  

Endvidere en stor isoleret garage på 65m2 med nyt tag og elektronisk port.

Alle vinduer og døre er udskiftet i 2010, ludbehandlede gulve, nyere lofter i huset, nyt badeværelse fra 2017, nymalet udhæng og nyere anlagt fliseterrasse.

Den attraktive beliggenhed rummer alle hverdagens fornødenheder: Østre skole, institutioner, gymnasium, handelsskole og teknisk skole ligger i kort cykelafstand samt idrætsfaciliteter, når yndlingssportsgrenen skal passes for børn eller voksne. Boligen ligger 10 minutters gang fra stationen og gågaden i byen, og der er således gode handlemuligheder lige om hjørnet.

 Ved ankomsten træder i ind i den pæne entré med gæstetoilet og kontor/værelse. I stueplan finder I det åbne opholdsrum, som er kernen i hjemmet. Vinkelkøkkenet er rummeligt og i tidsløst design med alle hårde hvidevarer, spiseplads og med udgang til haven. Køkkenet er i åben forbindelse med den store spisestue med plads til hele familien. I sommerhalvåret kan aftensmaden nydes på den lækre store træterrasse foran huset, og efter maden kan familien samles i de bløde sofaer, der nemt lader sig placere i den indretningsvenlige stue.

På 1 salen finder I et lækkert nyt badeværelse (2017) med gulvvarme, bruseniche, dobbelt håndvask, væghængt toilet. Derudover får I tre dejlige værelser, hvoraf to af dem har egen udgang til altan. 

Kælderen er lys og meget brugbar og indeholder: Disponibelt rum som sælger tidligere har anvendt til værelse (ikke godkendt til beboelse), bad, sauna og spa samt lækkert bryggers rum med mulighed for både vaskemaskine og tørretumbler. 

Huset opvarmes med fjernvarme. 

Haven er nemt anlagt og rummer plads til de hyggelige stunder med familien.

Kontakt os nu på: 21 31 31 32 og lad os byde jer velkommen!

Beliggenhed

Jes Jessensgade 78, 4800 Nykøbing F

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.