Kamillevej 7, 4750 Lundby

· Fritidshus · Solgt
Solgt

Detaljer

Fantastisk perle af et sommerhus som oser af charme, sjæl og hygge!

Imellem Næstved & Vordingborg på Sydsjælland, finder du et hyggeligt sommerhusområde i Kostræde Banker som er beliggende nær Dybsø Fjord. Området er beliggende i fantastisk skøn natur, og ikke langt derfra finder du også det velbesøgte Avnø Naturcenter. I cykelafstand finder du også Svinø Strand, hvor der er gode muligheder for at bade.

Sommerhuset er opført i 1979, og rummer 50m2 bolig. Rumfordelingen er som følger: Flot lyst nyere køkken med massere af skabsplads, hyggelig stue med både spise- og sofaarrangement hvor du kan sidde og nyde roen og flammerne fra brændeovnen, 2 gode soveværelser, hems og nyere badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Generelt en super rumfordeling, og huset er ført til kip så du kan se de rustikke bjælker.

På grunden er også opført 24m2 carport, med indbygget udhus på 8m2 hvor der er ført el ud.

Grunden er på 1247m2, og fremtræder med masser af beplantning, frugttræer og buske som gør den til en sommerhushave i særklasse!

Fra ejendommen har du kun få kilometer til lokal købmand hvor de daglige indkøb kan klares, og ellers kan du være i både Vordingborg & Næstved centrum på under 15minutter, hvor du finder alt fra restauranter, biografer, indkøbsmuligheder, shoppemuligheder, hyggelige gågader og stræder, og meget mere. 

Fra København tager det kun lidt over 1 time at køre til området i bil, og i Lundby ca. 3 KM fra sommerhuset er der offentlig transport til København.

Lyder dette som noget for dig? Kontakt os på 20 30 61 20 og book din personlige fremvisning.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Plantegning #5

Beliggenhed

Kamillevej 7, 4750 Lundby

Mikas Olsen

Daglig Leder Vordingborg

24525552

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.