Karbergs Allé 51, 4900 Nakskov

545.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

Rigtig nydelig og renoveret villa, med en god og central beliggenhed i skønt villakvarter, tæt på både by og Stormarksskolen, i Nakskov!


Her får du en rigtig dejlig villa, som har en dejlig beliggenhed i roligt villakvarter! Huset passer rigtig godt til førstegangskøberen, den lille familie eller seniorerne, som alle ønsker et hus med gode muligheder!

Huset fremstår rigtig flot med sin lange indkørsel, hvidpudsede facade samt nyere sort glaseret tegltag mv. 

Fra ejendommen har man ca. 1,5 km ind til byen hvor du finder alle dagligdagens fornødenheder, blandt andet dagligvarerbutikker, restauranter, caféer, butikker, biblioteket, uddannelsescentre og meget mere! 

Huset er opført i 1948, men er løbende vedligeholdt og moderniseret med blandt andet; nyere tag, nyere gulve i stueplan og nyere køkken!

Ejendommen rummer et samlet boligareal på 112m2, som er indrettet således: Entré med plads til overtøjet samt trappe til 1 sal. Ældre men funktionelt badeværelse, med bad, håndvask samt vaskesøjle. Lækkert nyere køkken med alle hårde hvidevarer i delvis åben forbindelse med spisestue og opholdsstue. Flisebelagt toilet med håndvask, samt et værelse med opbevaringsmuligheder.

1. salen rummer yderligere 2 gode og hyggelige værelser.

Fra stuen har man udgang til en udestue, hvor man kan sidde og slappe af eller hvor man kan trække ind og sidde, på en regnfuld sommerdag.  Herfra har man så adgang til nyere stor træterrasse samt den dejlige lukkede have. Her er der gode muligheder for forskellige aktiviteter for hele familien!

I haven har man et fritliggende udhus, hvor husets pillefyr, fra 2007, står.

Huset opvarmes med pillefyr som kan suppleres af en varmepumpe i stuen. 

Så lyder det som noget for dig? Så kontakt os nu på 21 31 31 32 og book din personlige fremvisning allerede idag!

Beliggenhed

Karbergs Allé 51, 4900 Nakskov

Dokumenter

Cecilie Nielsen

Ejendomsmægler og Daglig leder Marielyst

23287959
23287959

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.