Kastanievej 5, 4780 Stege

1.595.000 kr · Villa · Til salg

Detaljer

FANTASTISK CHARMERENDE OG VELBELIGGENDE EJENDOM I STEGE BY!

Stege er en fantastisk charmerende og historisk havneby, og danner hjertet for Møn. Stege byder på flere store dagligvarerkæder, folkeskole, fritidsinstutitioner, sportsforeninger og meget mere. Stege by blomstrer især op om sommeren, grundet de mange arrangementer der afholdes i byen. Blandt andet bliver der i byen afholdt tirsdagsmarked som løber af stablen 5 tirsdage i træk med start første tirsdag i juli. Det er altid en sjov oplevelse for hele familien at være med til tirsdagsmarked, hvor I finder forlystelser, boder, underholdning og god mad. Her er det både folk fra nær og fjern der deltager!

Ejendommen som oprindeligt er fra 1911 fremtræder i flot pudset facade og er forsynet med skifertag samt vinduer fra 2002 med energiglas. Boligen rummer 176m2 bolig, og rumfordelingen er som følger: stor flot entre, lækkert køkken-alrum med en god indretning og et flot JK design køkken fra 2011, badeværelse med badekar og et gæstetoilet. På 1. salen finder man en stor repos med gode muligheder for kontor, 2 gode soveværelser, badeværelse med bruseniche samt et køkken/bryggers. 

Herudover er der fra 1. salen opgang til 2. sal/loft hvor man har lavet et stort disponibelt rum hvor du kan nyde den fantastiske udsigt til vandet.

Boligen opvarmes ved fjernvarme, og der er gulvvarme i klinkebelagt entre, gæstetoilet samt badeværelse. Huset er hulmursisoleret.

Der er mulighed for fibernet.

Til huset er der i 2005 opført en god garage på 27m2 med el port. Der er også plads til et fint lille værksted.

Grunden er på 743m2, og er flot anlagt med stor fliseindkørsel samt masser af gode hyggekroge så du altid kan finde sol på grunden.

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt os på 20 30 61 20 og book din personlige fremvisning.

Plantegning

Plantegning #1

Plantegning #2

Plantegning #3

Plantegning #4

Beliggenhed

Kastanievej 5, 4780 Stege

Dokumenter

Mikas Olsen

Daglig Leder Vordingborg

24525552

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.