Kildegårdsvej 8, Karrebæk, Karrebæksminde

· Andelsbolig · Solgt
Solgt

Detaljer

Super flot og nyligt renoveret 3 værelses andelsbolig på 99 kvm.

Denne flotte og fritliggende bolig er beliggende i Karrebæk kun få minutters gang fra Karrebæk fjord og 5 minutter fra Karrebæksminde strand i bil. Stranden er helt fantastisk om sommeren. Det en kæmpe attraktion for lokale og udefrakommende beboere, med de nærliggende restauranter, caféer, aktiviteter til børn og den generelt gode atmosfære.

Boligen hører til en god foreningen med gode fællesområder og fællesskab mellem beboerne. Herudover er der indkøbsmuligheder og adgang til offentlig transport inden for få minutters kørsel.

Boligen har fået en gennemgående renovering indvendigt fra a-z inden for de sidste 6 år. Det hele spiller og er helt og aldeles indflytningsklart. Boligen er indrettet med: Lille entre, pænt gæstetoilet. Bryggers med god skabsplads og gasfyr, herudover er der mulighed for at stille vaskemaskine og tørretumler.  Køkken med åben adgang til lys og flot stue med brændeovn hvorfra man har direkte udgang til ejendommens terrasse og have. Nydeligt værelse med indbygget hems hvortil der sagtens kan stå en dobbeltmadras. Soveværelse med eget badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Til boligen er der også en overdækket carport med indbygget skur der fint kan bruges som mindre værksted.

Ejendommen opvarmes ved naturgas.

Ønsker du at booke en fremvisning på denne fine bolig? Så kontakt os nu på 21 30 40 21!

Plantegning

Plantegning #1

Beliggenhed

Kildegårdsvej 8, 4736 Karrebæksminde

Flemming Bentzon

Ejendomsmægler og Daglig leder Næstved

+45 21304026

Kontakt

Beskeden er blevet sendt.